Turvallisuus- ja laatupäällikkö (HSEQ), TeeSe Botnia Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

Turvallisuus- ja laatupäällikkö (HSEQ)

Oletko sinä se henkilö, joka osaa sanoa sanan "turvallisuus" niin, että koko toimistoväki hiljenee hetkeksi kuuntelemaan? Oletko tämän lisäksi nopea huomaamaan, mikä prosessi kaipaisi pientä viilausta tai vaikka suurempaa remonttia? Jos vastasit kyllä, tule meille töihin. Meillä on avoinna tehtävä, joka saa sinut (ja meidät) nousemaan seuraavalle tasolle!

TeeSen turvallisuus- ja laatupäällikkönä pääset osaksi Pohjanmaalla toimivaa, kehittyvää In house -yhtiötä. Tehtävässäsi työskentelet turvallisuuden ytimessä kolmella toimialalla, yhdessä reilun 800 ammattilaisen kanssa. Roolissasi olet osa ketterästi kehittyvää HR-tiimiä, jossa työtä tehdään pilke silmäkulmassa rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella. Tehtävässä raportoit tiimiä vetävälle HR-johtajalle.

Tehtävässä pääset

- Suunnittelemaan, rakentamaan ja toteuttamaan turvallisuusstrategiaa ja -ohjelmia
- Kartoittamaan työn vaaroja ja riskejä sekä kehittämään pelastusrenkaita näiden varalle
- Käsittelemään ja analysoimaan turvallisuusilmoituksia ja -tapahtumia ennaltaehkäisyn vuoksi
- Kehittämään ja päivittämään prosesseja sekä ohjeita, joilla turvataan yhteiset pelisäännöt
- Toimimaan työsuojelutoiminnan "kapellimestarina" ja työsuojeluyhteistyön mahdollistajana
- Järjestämään koulutuksia ja tietoiskuja, joissa opetellaan työturvallisuuden saloja, jotta kaikki voisivat oivaltaa, miksi turvallisuus on cool niin konttorissa kuin kentälläkin
- Jalkauttamaan ja edistämään TeeSelle hiljattain laadittuja laatu- ja vastuullisuusohjelmia, joiden pohjalta voimme varmistaa, että teemat näkyvät meidän jokapäiväisessä tekemisessämme
- Varmistamaan, että yhtiö noudattaa turvallisuuteen ja vastuullisuuteen liittyvää lainsäädäntöä
- Rakentamaan sidosryhmäyhteistyötä niin TeeSen sisällä kun ulkoistenkin sidosryhmien kanssa (mm. viranomaisyhteistyö, asiakasrajapinta)

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta turvallisuustehtävistä sekä turvallisuusprosessien ja -kulttuurin kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja vakuuttavuutta. Lisäksi odotamme löytävämme sinusta:

- Prosessien viilaajaa: Sormesi kihelmöivät, kun mietit päästä suunnittelemaan, tekemään, viimeistelemään ja hiomaan yksityiskohtia. Tarvitsemme sinun ammattitaitoasi matkataksemme prosesseissa kohti seuraavaa tasoa.

- Kääritään hihat -asennetta: Turvallisuus ja laatu ovat sinulle enemmän kuin hienoja sanoja - ne ovat intohimosi, ja teet ahkerasti töitä niihin liittyvien tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi tartut tehtäviin omatoimisesti, selvität, analysoit, sovellat saamaasi tietoa ja viet asiat toteutukseen saakka.

- Tasapainottelutaitoa: Pystyt pitämään langat käsissäsi. Et hätkähdä pienistä, sillä uskot omiin priorisointi- ja ratkaisutaitoihisi sekä tilannetajuun. Lisäksi kestät keskeneräisyyttä matkalla kohti täydellisyyttä. Jos joku unohtaa noudattaa pelisääntöjä, prosesseja tai ohjeita, sinä muistutat niistä - lempeästi mutta napakasti.

Tehtävän pääpaino tulee olemaan turvallisuudessa, ja syvempi laatuosaaminen katsotaan eduksi. Kaksikielisellä alueellamme hyvä suomen ja ruotsin kielen taito on merkittävä etu. Lisäksi englannin kielen osaaminen on tärkeää, sillä sen merkitys on kasvanut tärkeäksi osaksi työyhteisömme arkea.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jättää jälkesi yhtiömme toimintaan. Meillä saat myös mahdollisuuden vaikuttaa ja kasvaa. Pääset osaksi tiimiä, jossa ideasi ja näkemyksesi ovat arvokkaita: jos sinulla visio, me pyrimme raivaamaan sille tilaa. Lisäksi lupaamme:

- Rehellistä menoa ja meininkiä: Meillä ei piilotella ongelmia maton alle, vaan nostetaan ne pöydälle ja ratkotaan yhdessä.
- Joustavat työskentelymahdollisuudet: Tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön ja joustaviin työaikoihin liukuvan työajan puitteissa, mikä tukee työn ja muun elämän tasapainoa.
- Merkityksellisen työn: Meillä on tärkeä tehtävä Pohjanmaalla, sillä toimintamme koskettaa lähes jokaisen arkea alueellamme, tämä merkitsee suurta vastuuta meille - sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kokonaisuutta.

Meillä saat lisäksi hyvät etuudet kuten runsaat lomakertymät ja Epassin. Tehtäväkohtainen kuukausipalkkasi skaalautuu osaamisesta ja kokemuksesta riippuen n. 3 900-4 400 euron välille. Lisää TeeSestä ja TeeSellä työskentelystä voit lukea nettisivuiltamme Etusivu - Teese Botnia(https://www.teese.fi/).

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi CV:llä varustettuna viimeistään 30.9.2024. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella henkilöstöjohtaja Susanna Arpiaiselta arkisin klo 13-16 välillä puhelimitse 040 868 1096 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teese.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teese.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=180&jbid=15