Sosiaaliohjaaja vammaispalvelut Hämeenlinna, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 3031,08€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työ vammaisten henkilöiden palvelujen parissa? Tule töihin Oma Hämeeseen Hämeenlinnan seudun vammaissosiaalityön tiimiin!
Sinulle on tarjolla sosiaaliohjaajan määräaikainen virka 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 31.7.2025 saakka.

Vammaissosiaalityö on monipuolista ja mielenkiintoista työtä, jossa edistetään asiakkaan osallisuutta ja toimintamahdollisuuksia. Pääset käyttämään sosiaalialan osaamista ja asiantuntijuutta laajasti.

Vammaissosiaalityön asiakastyötä tehdään kahtena tiiminä: lasten ja nuorten tiimissä (alle 25-vuotiaat asiakkaat) sekä työikäisten ja iäkkäiden tiimissä (25 vuotta täyttäneet asiakkaat). Avoinna olevassa virassa työtehtävät painottuvat työikäisten ja iäkkäiden asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Asiakastyötä tehdään omatyöntekijä-periaatteella työpari- ja tiimityötä hyödyntäen johtavan sosiaalityöntekijän johdolla ja tuella. Ammattilaistemme tukena on säännöllisesti kokoontuva moniammatillinen asiantuntijatiimi, johon kuuluvat mm. lääkäri ja psykologi.
Vammaissosiaalityön Hämeenlinnan seutu käsittää Hämeenlinnan ja Hattulan alueen sekä osittain Janakkalan aluetta. Hämeenlinnan seudun työikäisten ja ikääntyneiden tiimiin kuuluu kuusi sosiaaliohjaajaa ja kaksi sosiaalityöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden ja heidän läheistensä neuvontaa ja ohjausta, palvelutarpeiden arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista sekä palveluihin liittyvien viranomaispäätösten tekoa ja valmistelua.
Viran kelpoisuutena on sosionomi (AMK), geronomi (AMK) tai kuntoutuksen ohjaaja (AMK) sekä sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2016) 8 §:n mukainen ammatinharjoittamisoikeus. Työ edellyttää itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työskentelyä osana monimuotoisia verkostoja ja edellyttää liikkumista asiakkaiden ja verkostokumppaneiden luokse Hämeenlinna-Hattula-Janakkala alueella. Työvälineet mahdollistavat mobiilin työskentelyn ja osittaisen etätyön. Toivomme sinulta kokemusta vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä sekä sosiaalihuollon viranomaisorganisaatiossa toimimisesta.
Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen yhdessä motivoituneen tiimin kanssa. Oppimista tuemme mm. koulutusmahdollisuuksin ja työnohjauksella.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Haastattelut pidämme tiistaina 24.9. Teamsin välityksellä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Tehtäväkohtainen palkka on 3031,08€/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Koeaika on käytössä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620167/fi_FI