Koulunkäynnin ohjaaja, Kokkolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kokkolan kaupungin sivistystoimiala kattaa kaupungin varhaiskasvatus-, opetus-, kulttuuri-, nuoriso-, kirjasto-, museo- ja liikuntapalvelut ja toimialan palveluksessa työskentelee yli 1 300 ammattilaista.

Toivomme, että olet joustava ja oma-aloitteinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Toimintakulttuurissamme painotamme positiivista ja vahvuusperusteista pedagogiikkaa. Tehtävään kuuluu 1-9 luokkien koulunkäynninohjaajan tunteja eri oppiaineissa.

Torkinmäen koulussa ja päiväkodissa on tavoitteena, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi päivittäin. Huomioimme arjessa lasten ja nuorten vahvuudet. Pyrimme siihen, että talon aikuisilla on yhteiset arvot ja toimintaperiaatteet, jotta jokaisen lapsen ja nuoren koulupolku olisi ehyt ja turvallinen. Torkinmäen koulu on noin 500 oppilaan yhtenäiskoulu, joka toimii vuonna 2017 valmistuneessa rakennuksessa.

Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa ja valitun on viran vahvistamiseksi toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta (sis. huumausainetestin).

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOK-03-139-24/fi_FI