Lähihoitaja, Gaius-säätiö Puotilan vanhainkoti
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa työhön ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön.

Gaius-säätiö sr, Puotilan palvelutalo on kotimainen, voittoa tavoittelematon, hoitoa ja huolenpitoa ikääntyneille tarjoava palvelutalo Itä-Helsingin merellisessä ympäristössä.

Jos olet lämpimällä sydämellä mukana ikääntyneiden toiminnallisessa ja virikkeellisessä arjessa, olet sitoutunut asukkaan voimavaralähtöiseen ja toimintakykyä ylläpitävään huolenpitoon ja sinulla on innostunut ja aktiivinen työote, olet etsimämme henkilö. Lisäksi toivomme, että sinulla on tahto kehittää omaa osaamistasi ja osaat työskennellä moniammatillisessa työryhmässä. Sinulla on iäkkäiden lääkehoidon osaamista sekä kokemusta RAI-arvioinnin hyödyntämisestä hoidon suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Me puolestamme tarjoamme sinulle yhteisöllisen ja osaavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja opettaa myös meille uutta. Meillä on käytössämme kattava työterveyshuolto ja Terveys+ vakuutus sekä liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia ja työmatkoja mahdollistava E-passi 300€/vuosi. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää Skhole verkko-oppimisympäristöä, jossa on monipuolinen ja laaja täydennyskoulutusvalikoima.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja noudatamme savutonta työaikaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Ota yhteyttä ja sovitaan aika haastattelulle.
Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse. Valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa osoitteesta