Nuoriso-ohjaaja, Tattarisuon moottorihalli, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 2555,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä nuorisoalan ammattilainen! Haluatko työskennellä mopo- ja moottoriajoneuvokulttuurin parissa? Sykkiikö sydämesi nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamiselle? Haemme nyt Koilliseen nuorisotyöyksikköön nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 7.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan!

Nuoriso-ohjaajana työskentelet nuorten liikennekasvatuksen parissa Koillisella alueella, ensijaisesti Tattarisuon moottorihallilla. Tattarisuon moottorihalli tarjoaa 13-22 -vuotiaille pääkaupunkiseudun nuorille tukea ja tilat omien ajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen. Korjaukset tehdään lähtökohtaisesti itse, mutta paikalla on aina myös asiantuntevia ohjaajia, jotka avustavat tarvittaessa.

Tarjoat tukea nuorille heidän erilaisissa elämäntilanteissaan ja työskentelet nuorten kanssa yksilöllisesti ja pienryhmissä avoimessa moottorihallitoiminnassa. Nuoriso-ohjaajana huolehdit siitä, että nuorilla on mahdollisuuksia harrastaa omalla alueellaan ja vaikuttaa lähiympäristöönsä. Teet nuorisotyötä sekä fyysisissä että digitaalisissa toimintaympäristöissä ja hyödynnät tietoperustaisuutta sekä tuotat ja jaat tietoa alueen nuorista.

Tehtävässäsi:
- ohjaat nuoria suunnitelmallisesti yksilötyössä ja pienryhmissä
- teet töitä nuorten verkostojen kanssa
- suunnittelet ja toteutat toimintaa yhdessä nuorten kanssa
- edistät nuorten vaikutusmahdollisuuksien ja osallisuuden toteutumista
- tuotat ja käytät tietoa nuorista ja heidän tarpeistaan
- luot kumppanuuksia, teet yhteistyötä ja edistät verkostojen ja oman työsi kautta nuorten hyvinvointia Koillisen alueella
- viestit monikanavaisesti ja yhdessä nuorten kanssa omasta toiminnastasi

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva kasvatuksen ja ohjauksen/nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja empatiataitoja sekä valmiutta kehittää ja kehittyä työssä. Nuoriso-ohjaajana edistät yhdenvertaisuutta, ihmisoikeuksien toteutumista sekä kestävää kehitystä työssäsi. Sinulla on hallussasi erilaisia työkaluja ohjata ryhmää ja tehdä yksilötyötä.

Eduksesi luemme kokemuksen ja/tai harrastuneisuuden mopo- ja moottoriajoneuvokulttuurin parista sekä kokemuksen nuorten parissa toimimisesta.

Tattarisuon moottorihallilla tehtävän työn lisäksi nuoriso-ohjaaja osallistuu Koillisen nuorisotyöyksikön muuhunkin työhön (esim. mopomiitteihin, jalkautuvaan nuorisotyöhön ja avoimeen nuorisotalotyöhön).

Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Lisäksi kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset ovat etusijalla.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että valituksi tulleen henkilön tulee toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti rikosrekisteriote ja lisäksi huumausainetestiä koskeva todistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-03-62-24