Lähihoitajan keikkatöitä, Rovaniemi, Medipower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko päästä suunnittelemaan itse omat työaikasi? Tahdotko työskennellä esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohella satunnaisesti, tai mahdollisesti jopa rakentaa täysituntisen työkalenterin valiten itse jokaisen työvuorosi? Nyt se on mahdollista! Etsimme nimittäin oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia keikkatyöhön Rovaniemelle ja muihin lähikuntiin!

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa yksityisiin ikäihmisille, liikunta- tai kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille suunnattuihin hoivakoteihin ja asumispalvelukeskuksiin. Tarjolla on myös jonkin verran kotihoidon vuoroja ikäihmisten ja lasten parissa. Työkohteet sijaitsevat ympäri Rovaniemeä ja muita Rovaniemen lähikuntia ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat kohteet, joissa työskennellä. Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa lähihoitajan perushoidolliset työt kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. Tarjolla on erityisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös välivuoroja sekä yövuoroja. Saat itse täysin päättää vuorot, jotka otat vastaan! Vuorot varataan helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoivakotien laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Mikäli sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Lähihoitaja-opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 120 osaamispistettä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50-17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
     Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
     Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
     Osaan asiakaskohteistamme on tarjolla korkeampia työkohdekohtaisia palkkauksia, esimerkiksi 17-18 e/h
     Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä MediPowerilla, jätä hakemuksesi meille jo tänään ja liity keikkapooliimme! Olemme sinuun yhteydessä heti, kun uusia keikkamahdollisuuksia avautuu! Pääset mukaan monipuolisiin ja joustaviin työtehtäviin, jotka sopivat juuri sinun aikatauluihisi. Hakemuksessasi voit kertoa lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja esittää toiveita työn suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=114416853