Matemaattisten aineiden tuntiopettaja, Sodankylän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 19.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sodankylän kunnan perusopetuksessa julistetaan haettavaksi määräajalle 30.9.2024-31.5.2025 voimassa oleva matemaattisten aineiden tuntiopettajan virka Tähtikunnan koulussa.

Tähtikunnan koulu on n. 640 oppilaan yhtenäiskoulu, jonka yläluokilla on noin 230 oppilasta ja koulussa henkilökuntaa noin 80. Koulussa on erityisopetuksen pienryhmä.

Aloitimme elokuussa 2022 koulunkäynnin uudessa Sodankylän monitoimikeskuksessa.

Tehtävään sisältyy matematiikan, kemian ja fysiikan opetusta yläkoulussa.

Hakijalta edellytetään vahvaa ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kehitysmyönteisyyttä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Lisäksi edellytetään tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön hallintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Sodankylän kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä Kuntarekry-palvelun kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617173/fi_FI