Lähihoitajan keikkatöitä Pohjois-Karjalassa, Medipower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohjois-Karjalan alueen lähihoitajat huomio! Kiinnostaisiko sinua joustava työskentelymalli? Oletko jo valmistunut tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen opiskelija? Haemme nyt MediPowerin Pohjois-Karjalan porukkaan uusia aktiivisia lähihoitajia keikkatyön pariin! Voit olla jo kokeneempi konkari tai urasi alkuvaiheessa. Keikkatyössä saat aina täysin päättää vuorot, joita haluat tehdä!

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen!

Työnkuvaus:

Keikkatyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille sekä kehitys- ja liikuntavammaisille suunnattuja hoiva- ja palveluasumisyksiköitä. Kohteet sijaitsevat Joensuun alueella ja pääsetkin valitsemaan puhelinsovelluksemme kautta sinulle mieluisat työskentelykohteet sekä soveltuvat vuorot. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin sekä viikonloppuisin (toisinaan myös yövuoroja). Keikkatyöntekijän työnkuvaan kuuluvat perushoivan tehtävät sekä asiakkaan arjen tukeminen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä sote-alan yksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja Valviran nimikesuojalla, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP ja PKV).

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50-17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta. Kaatamon vuoroista maksamme tällä hetkellä 18 e/h palkkaa (+ lomakorvaus)!
     Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
     Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
     Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksesi jo tänään - hakemuksen jättäminen sivuillamme www.medipower.fi on todella nopeaa pikahakumme avulla, lisäät vain yhteystietosi.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Mari, Jenna, Laura ja Sanni.

Lisätietoja sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=56349767