Lähihoitajan kotihoidon keikkatyöt, Mikkeli, Medipower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt MediPowerin Mikkelin porukkaan uusia ahkeria lähihoitajia ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita keikkatyön pariin! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä työskentelemään joustavalla tavalla tärkeän työn parissa? Voit olla jo kokeneempi konkari tai aivan urasi alkuvaiheessa. Jätä meille hakemus ja saat ensimmäisenä tiedon avoimista keikkavuoroista.

Työnkuvaus:

Meillä keikkatyökohteet ovat pääasiassa kotihoidon yksiköitä. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisat työskentelykohteet helppokäyttöisen sovelluksemme kautta. Tarjolla on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin (toisinaan myös öitä), ja työnkuvaan kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kuten perushoidolliset tehtävät kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Vuoroissa tarvitaan voimassa olevia lääkelupia (LOP, PKV). Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13,50-17 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
     Lisäksi päälle tulee 9 % lomakorvaus ja TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
     Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia ja ensimmäisestä keikkavuorosta 40e bonus!
     Useista keikkavuoroista tarjolla korkeampia palkkauksia (esimerkiksi 17-18 e/h)
     Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Prosessi:

Jätä meille pikahakemus, ja olemme sinuun yhteydessä siinä vaiheessa, kun keikkavuoroja tulee tarjolle Mikkelin alueella. Pidämme sinut ajan tasalla uusista työmahdollisuuksista.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=116887175