Kokkeja ja talousapulaisia, Tallink Silja Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei Sinä keittiöalan osaaja! Etsimme laivoillemme Silja Serenade ja Baltic Princess uusia työtovereita mukavaan keittiötiimiimme tuottamaan kanssamme kulinaristisia elämyksiä asiakkaillemme laivojen erityyppisissä ravintoloissa.
Meillä on nyt jälleen avautunut vakituisia kokin ja talousapulaisen paikkoja laivojen keittiöihin.
Kokkien toimenkuva muodostuu ruoanvalmistuksen eri vaiheista. Kokiksi haettavalta henkilöltä odotamme kylmän ja lämpimän keittiön vahvaa osaamista sekä alan koulutusta. Vastaat omalta osaltasi ruoan korkeasta tasosta, josta meidät tunnetaan ja jota asiakkaamme meiltä odottavat.
Talousapulaisena vastaat sekä keittiön että salin astia- ja aterinhuollosta sekä osittain salin ruokahuollosta, joten keittiöalan koulutus on eduksi myös talousapulaisen tehtävässä. Voit toimia myös apuna keittiön toimitusten vastaanotossa sekä suoraan asiakaspalvelutehtävissä. Talousapulainen, jolla on kokin koulutus, voi siirtyä tarvittaessa kokin toimeen eli tämä on hyvä tilaisuus kartuttaa kokemusta kokin työstä. Keittiötiimi perehdyttää uuden työntekijän aina kyseisiin työpisteisiin.
Mitä voit odottaa työskentelyltä meillä?
Pääset näyttämään osaamistasi ja kehittymään ammatillisesti mukavissa ja rennoissa keittiötiimeissämme, innostavassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä. Työtehtävät vaihtelevat sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, eikä paikoilleen tarvitse jämähtää. Perehdytämme Sinut aina uusiin työpisteisiin ja laivalla työskentelyn erityispiirteisiin.
Mielenkiintoisen työn ja mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme myös monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, Tallink Gruppin matkustus- ja ostoedut sekä kilpailukykyisen palkan. Erityisinä luontaisetuina laivalla työskenteleville henkilöille kuuluvat asuminen ja ruokailu laivassa työjaksolla, sekä laivan henkilökunnan vapaa-ajanpalveluiden (mm kuntosali) käyttöoikeus.
Sinulta odotamme:

alan koulutusta (kokki) ja kokemusta mahdollisimman monipuolisten ruokien valmistamisesta ja erityyppisistä keittiöistä
ammattiylpeyttä ja intohimoa gastronomiaan
asiakaslähtöistä ajattelutapaa
halua kehittyä, kykyä uudistua ja haastaa itseään
tiimipelaajan sielua ja reipasta ja aloitteellista asennetta työhön
hyvää kielitaitoa - laivan työkieli on suomi, muusta kielitaidosta on etua, etenkin englannista tai ruotsista

Lisäksi kansainvälisten pätevyysvaatimusten mukaan kaikilla laivatyöhön otettavilla on oltava voimassa oleva passi, lääkärintodistus meripalvelua varten (sisältäen huumausainetestauksen) sekä Traficomin myöntämä Security Awareness-lisäpätevyys. Näitä ei kuitenkaan tarvita vielä hakuvaiheessa, vaan voimme opastaa niiden hankinnassa
Lisätietoja tehtävästä antavat Silja Serenaden ja Baltic Princessin keittiöpäälliköt.
Silja Serenade; 050 5963922, chefdecuisine.serenade@tallinksilja.com
Baltic Princess; 040 5075794, chefdecuisine.balticprincess@tallinksilja.com
Hae tehtävää oheisella hakukaavakkeella viimeistään 20.10.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.
Töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiö liikennöi laivoja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Lisäksi Tallink Silja Oy myy välittäjänä AS Tallink Gruppin operoimia laivoja, jotka liikennöivät Tallink-brändin alla mm. reitillä Helsingistä Tallinnaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä ja Turussa sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 250 ja merellä noin 700 henkilöä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1745/main?site=15&validator=78c0027ada100c577d067be505d6bdd2&lang=FI&rmpage=job&rmjob=418&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol