Yksikön johtaja, Keuruskodit oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keuruskodit Oy on tammikuussa 2024 perustettu ja rekisteröity lastensuojelun palveluita tuottava yritys. Yhtiön taustalla on VarpaKodit Oy. Yhtiön perustajien missiona on luoda Suomeen korkean vastuullisen ja eettisen profiilin toimija, joka ottaa vastuun lasten, perheiden ja työntekijöiden sekä työyhteisön hyvinvoinnista. Yhtiö haluaa tuottaa toiminnallaan mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen, mutta jättää ison positiivisen jäljen toimintaympäristöön. Ymmärrämme, että yhteistyö ja kumppanuus on vahvuus ja tuo lisäarvoa sekä meille että koko alalle. Sen vuoksi teemme läheistä yhteistyötä mm. eri oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa Suomessa ja kansainvälisesti.

Haemme nyt laajenevaan joukkoomme yksikön johtajaa Keuruulle avattavaan erityistason lastensuojeluyksikköön. Odotamme, että Sinulla on vähintään sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto, vankka osaaminen lastensuojelutyöstä sekä joko vahva kokemus esihenkilötehtävistä tai johtamisopintoja. Halutessasi Sinulla on mahdollisuus olla myös osakkaana Keuruskodit- yhtiössä. Saat hyvän perehdytyksen meidän sosiaalipedagogiseen ajatteluumme ja työotteeseen perustuvaan toimintakonseptiimme ja mukanasi tuot merkittävän panoksen jatkuvasti kehittyvään toimintaamme.

Keuruulle rakennettavan lastenkodin on tarkoitus avata ovensa alkupuolella 2025.

Työ alkaa marras- joulukuussa 2024. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten otathan pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja antaa VarpaKodit Oy: n toimitusjohtaja Mikko Ryynänen. Puhelin + 358451289066 ja sähköposti mikko. ryynanen@varpakodit.fi sekä www.varpakodit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ryynanen@varpakodit.fi