Osa-aikainen hanketyöntekijä, Kokkolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 3300€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osa-aikainen hanketyöntekijä (70 %), Kokkolan seudun opisto - Karlebynejdens institut / suomenkielinen osasto

- Edistämme oppimista ilon ja luovuuden voimalla!

Olemme Kokkolan kaupungin ylläpitämä kansalaisopisto, johon kuuluvat suomen- ja ruotsinkielisen osaston, lasten ja nuorten kuvataidekoulun sekä sanataidekoulu Santun toimintayksiköt. Vuonna 2023 toteutimme 630 kurssia ja niihin osallistuttiin 7884 kertaa. Päätoimipaikkamme sijaitsee 1900-luvun alussa valmistuneessa, ajanmukaiseksi peruskorjatussa ja Kokkolan kauneimmaksi valitussa rakennuksessa.

Toimintaperiaatteemme mukaan edistämme alueen asukkaiden hyvinvointia ja sivistystä tarjoamalla mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen. Tuemme toiminnallamme moniarvoista ja monikulttuurista yhteiskuntaa sekä kestävää elämäntapaa. Toimintaamme ohjaa yhteisöllisyys. Korostamme ilon merkitystä ja luovuuden voimaa oppimisen edistäjinä.

Haemme moniammatillisen ja itsenäisen työskentelyotteen ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot omaavaa osa-aikaista hanketyöntekijää 8 kk ajaksi (70%) 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme, että sinulla on ohjaajakokemusta erilaisista ryhmistä, sekä verkostoja ja kyky luoda uusia. Kokemus hanketyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ammatillisuutta ja joustavuutta. Teet työsi yksin, mutta yhteistyössä asiantuntevan ja innovatiivisen ohjausryhmän kanssa sekä opiston työyhteisön tukemana. Saat varustellun työpisteen opistotalolta. Työajat ovat joustavat. Oman auton käyttö on välttämätöntä, sillä työ tapahtuu sekä keskustassa että kylissä.

Koulutusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Opettajakokemus sekä kokemus vapaan sivistystyön töistä katsotaan eduksi. Palkkaus 3300 € (100% työajan palkka).

Hankkeen pääkieli on suomi, katsomme ruotsin- ja englanninkielen taidon eduksi.

Yhdessä oppimisen uudet keinot-hanke luo opiston opetuksille uuden pedagogisen tavan toteuttaa opetuksia, siten että eri-ikäluokkien ihmiset voivat siirtää kulttuurista osaamistaan toisilleen vastavuoroisesti. Toiminnallinen oppiminen on hankkeen ydin. Hanketyöntekijä organisoi yhteisiä kansalaisopisto-opetustilanteita, joissa osallistujat opettavat toisiaan. Hanke pohjautuu kestävän kehityksen eri osa-alueille (sosiaalinen, ekologinen ja kulttuurinen). Yhteisöllisyys on tärkeä arvo hankkeessa, joka yhdistää perinteisen ja modernin osaamisen.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin).

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi -sivujen kautta sekä liittämään hakemukseen kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan seudun opistoon.

Viimeinen hakupäivämäärä 23.9.2024 klo 16.00.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan seudun opisto, Vaasantie 7, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antaa:
Asko Muilu, rehtori, 044-7809 530, asko.muilu@kokkola.fi tai Petra Skantsi, koulutussuunnittelija, 040-4882852, petra.skantsi@kokkola.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOK-03-138-24/fi_FI