Saksan kielen opettaja / Helsinki, Uplus Yksityisopetus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keitä olemme?

Uplus on koulutuspalveluita tarjoava yritys, jonka tavoitteena on auttaa kaiken ikäisiä oppijoita oppimaan vieraita kieliä. Autamme yrityksiä kehittämään henkilöstönsä vieraiden kielten taitoa, jotta työntekijät pystyvät sujuvammin ja itsevarmemmin kommunikoimaan asiakkaidensa ja kollegoidensa kanssa vieraalla kielellä. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme osoitteessa https://www.uplus.fi/kielikoulutus-yrityksille/

Keitä etsimme?

Nyt etsimme tiimiimme innostavaa saksan kielen taitajaa opettamaan ryhmiä ja yksityisoppilaita. Kyseessä saattaa esimerkiksi ryhmä, jossa osallistujat käyttävät saksan kieltä työtehtävissään ja haluavat sujuvammin ja itsevarmemmin pystyä kommunikoimaan niin asiakkaidensa, kuin kollegoidensa kanssa suullisesti ja kirjallisesti.

Aiempi kokemus opetustyöstä tai yksityisopetuksen antamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on itsevarma ote opettamiseen, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu auttaa toista kehittymään.

Millaista työ meillä on?

Työ on joustavaa - opetustuntien ajankohdista sovitaan loppuasiakkaan kanssa ja ne sijoittuvat yleensä 08-17 välille. Työ on osa-aikaista ja päätät itse, kuinka monen asiakkaan kanssa haluat työskennellä. Tyypillistä on, että tapaat yhtä ryhmää noin kerran viikossa, 60-120min kerralla.

Miten työhön haetaan?

Täytä hakemus osoitteessa:

https://uplus.zohorecruit.eu/jobs/Careers/42553000004205126/Saksan-kielen-yksityisopettaja?source=CareerSite

Kerro hakemuksessasi, jos pystyt opettamaan myös muita kieliä.

Lisätietoa saat info@uplus.fi tai puhelimitse 0415508440 (Joel Wulff).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://uplus.zohorecruit.eu/jobs/Careers/42553000004205126/Saksan-kielen-yksityisopettaja?source=CareerSite