Sähkötyönjohtaja pääkaupunkiseudulle, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme aktiivista ja ammattitaitoista SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA teknisten palveluiden tiimiimme, pääkaupunkiseudulle.
Tekniset palvelut -yksikkö tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.
Sähkötyönjohtajana vastaat sähkötyötiimisi tehtävien/projektien organisoinnista ja esimiestyöstä. Huolehdit asiakkuuden töidenvalvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista, unohtamatta työturvallisuutta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä, vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Etsimämme henkilö on ammattiosaamisensa lisäksi myyntihenkinen ja kehityslähtöinen ja osaa hyödyntää näitä taitoja asiakastyössään.
Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiville klo 7-16 välille.
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sähköalan soveltuvaa teknistä koulutusta sekä relevanttia työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta. Eduksi katsomme sähköpätevyydet, kokemuksen työskentelystä metro-, raitiovaunu- ja rataliikenteen parissa sekä aiemman esimieskokemuksen. Sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakastyöhön, olet innostava ja reilu esimies ja sinulla on halu kehittää ja kehittyä. Hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja huoltokirjat. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Tarvitset työssä hyviä IT-taitoja, sekä B-ajokortin.
Tehtävässä vaaditaan edellä mainittujen ohella nuhteetonta taustaa, sillä valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on työsuhteen edellytys.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ison ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa, jossa osaamistasi arvostetaan. Saat rinnallesi osaavan tiimin ja hyvät työkaverit. Tarjoamme myös kattavat mahdollisuudet kasvaa ja kehittää omaa ammattitaitoasi kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!
Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 29.9.2024. Liitäthän hakemukseen CV:n. Toimi pian, sillä pyrimme edistämään valintaprosessia jo hakuajalla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2791&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol