Sikalatyöntekijä, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viihdytkö fyysisessä työssä eläinten parissa? Lähde töihin sikalaan!

ETSIMME SIKALATYÖNTEKIJÄÄ KOSKELLE

Etsimme Koski Tl:ään reipasta ja omatoimista työntekijää! Töitä on tarjolla ainakin loppuvuoden ajalle, mahdollisesti myös pidempään. Työssäsi vastaat erilaisista emakkosikalan työtehtävistä; huolehdit porsaiden hyvinvoinnista, ruokinnasta ja siivouksesta sekä muista sikalan töistä.

Tarjolla on kokoaikainen työ ja työajat sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 6-16 välille. Välillä töitä on tarjolla myös viikonloppuisin.

Toivomme Sinulta aikaisempaa kokemusta eläinten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä - tärkeintä on aito kiinnostus eläintenhoitoon, reipas asenne ja halu oppia! Et hätkähdä pienestä, sillä työtahti on ajoittain nopeatempoinen ja askelia kertyy päivän aikana reilusti!

Kiinnostuitko? Kysy tehtävästä lisää: 040 307 5260/Jenni tai jätä hakemus mahdollisimman pian!

Me Eezyllä haluamme Sinut töihin!

Eezy Loimaa

Jenni Puskala
HR-asiantuntija
Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy
040 307 5260
loimaa.eezy@eezy.fi

www.eezy.fi
Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/570512687