Sosiaaliohjaaja, Monialainen työelämäpalvelu Kotk, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Palkkaus: 2988,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Monialainen työelämäpalvelu on Kymenlaakson hyvinvointialueen Työelämäpalveluiden ja TE-palveluiden yhdessä muodostama kokonaisuus. Tehtävämme on edistää pitkään työtä hakeneiden asiakkaiden työllistymistä, kuntouttaa ja aktivoida asiakasta räätälöityjen palvelupolkujen turvin. Meidän monialaisessa työryhmässä työskentelee sosiaalialan ammattilaisten ja TE-asiantuntijoiden lisäksi terveys- ja kuntoutusalan ammattilaisia. Toimipaikkamme ovat Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa. Tarvitsemme sinua vahvistukseksi Kotkan työryhmään. Virkasuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on:
- Asiakkaan kokonaisvaltaisen tilanteen selvittäminen
- Sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arvioinnin laatiminen sekä monialaisen työllistymissuunnitelman tekeminen yhdessä TE-asiantuntijan kanssa tai muun suunnitelman laatiminen.
- Suunnitelmien toteutumisen seuranta
- Kuntouttavan työtoiminnan järjestäminen ja arviointi
- Ohjaaminen sosiaali- ja terveyspalveluihin
- Verkostoyhteistyö eri viranomaisten ja palveluntuottajien kanssa.
- Sosiaalihuoltolain mukaisten päätösten tekeminen sosiaaliohjauksesta, sosiaalisesta kuntoutuksesta ja kuntouttavasta työtoiminasta.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen kelpoisuus harjoittaa sosiaaliohjaajan ammattia.

Toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä pitkäaikaistyöttömien parissa ja tunnet sosiaalihuoltolainsäädäntöä. Tehtävässä tarvitset tietämystä TE-palveluista ja Kelan kuntoutuspalveluista. Toivoisimme, että sinulla on entuudestaan osaamista em. kokonaisuuksista, mutta tekemällä opit myös. Ennen kaikkea etsimme työryhmäämme sinua, jolla on mielenkiintoa työskennellä laaja-alaista tukea tarvitsevan asiakasryhmän kanssa monialaisessa toimintaympäristössä.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Meillä panostetaan avoimeen vuorovaikutuskulttuuriin. Työntekijät ovat vahvasti mukana kehittämistyössä. Työnohjaus on järjestetty ja meillä on käytössä E-passi. Työssä on etätyö mahdollisuus, josta sovitaan erikseen. Meillä on mukava tekemisen meininki ja loistava porukka töissä. Tervetuloa mukaan!

Haastattelut pidetään viikoilla 40-41.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-353-24/fi_FI