Keittiön vuoropäällikkö, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme keittiön vuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työ on kokoaikainen ja tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi. Vuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keittiön vuoropäällikkönä vastaat keittiön päivittäisestä toiminnasta ja johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi. Tehtäviisi kuuluu muun muassa ruoan valmistus, varastonhallinta ja vuorojen organisointi.

Etsimme tiimin vahvistukseksi positiivisia persoonia, joilla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä. Arvostamme, mikäli sinulla on jo kokemusta keittiön esihenkilötehtävistä, mutta meille tärkeintä on oikea asenne sekä into oppia ja kehittyä. Tehtävä edellyttää hygieniapassin ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://osuma.likeit.fi/apply/33472753