Turvalaiteasentaja / asiantuntija, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme turvalaiteasentajia / asiantuntijoita. Haemme ammattitaitoista, vastuullista ja oma-aloitteisesta turvajärjestelmäasiantuntijaa. Arvostamme kokemusta turvajärjestelmien parista sekä halua kehittyä alalla. Tässä tehtävässä toimit itsenäisesti kokonaisvaltaisissa erilaisten turvajärjestelmien asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävissä. Lisäksi pääset kiinnostuksestasi ja osaamisesta riippuen opastamaan nuorempia asentajia. Työt painottuvat pääkaupunkiseudun alueelle.
Hakijoilta edellytämme:
     Aikaisempaa kokemusta turvalaiteasennuksista
     Ajokorttia sekä turvasuojaajakorttia
     Nuhteetonta taustaa
     Koulutus esim. sähköalalta

Tarjoamme:

Vastuulliset sekä mielenkiintoiset tehtävät
     Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
     Alan ammattilaiset työkavereiksesi
     Hyvät edut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi, otsikolla Turvalaiteasentaja. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17172100