Operaattoripalveluiden yritysmyyjä, M&J Dynastia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Syksyn käynnistyessä palkkaamme tiimiimme kaksi yritysmyyjää operaattoripalveluiden myyntiin. Olemme Vastuullinen Työnantaja- sertifioitu yritys ja noudatamme näitä periaatteita päivittäisessä toiminnassamme ja Kuopiossa olemme Savonia Ammattikorkeakoulun virallinen kumppaniyritys. Toimistomme sijaitsee Savilahdessa erinomaisten kulkuyhteyksien ja parkkipaikkojen äärellä Tietoteknialla.

Tehtävässä kartoitamme yritysten tämänhetkisten liittymien tilanteet,internet-yhteydet sekä vaihdepalveluratkaisut, sovimme kartoitus-ja tarjouspalaverit ja saatamme prosessin loppuun saakka. Toimimme yrityksien suuntaan myös henkilökohtaisina yhteyshenkilöinä, joten yritysasiakkaiden on helppo hallinnoida tilauksiaan aina tarpeen mukaan ja saada asiantuntevaa palvelua nopeasti, ilman jonotuksia. Jokainen myyjämme palvelee omia yritysasiakkaitaan myös tulevaisuudessa ja teemme tilannekatsauksen säännöllisesti jokaiselle yritykselle. Lisätilausten tekeminen sujuu myös kätevästi, kun yhteyshenkilö on tavoitettavissa yhden sähköpostin tai puhelinsoiton päässä. Koulutus työhön on todella kattava ja edustamamme operaattoriyrityksen brändi-imagon mukainen. Tukea työn aloitusvaiheessa on saatavilla runsaasti.

Aiempi kokemus operaattoripuolelta, asiakaspalvelusta tai myyntityöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Perehdytämme työhön huolellisesti ja valmennus meillä on jatkuvaa. Arvostamme suuresti positiivista elämänkatsomusta ja herkässä olevaa hymyä, sillä työpaikan hyvä henki on meille todella tärkeä asia. Tehtävä edellyttää sujuvia it-taitoja ja uuden omaksumista nopeasti sekä täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus on motivoiva ja koostuu 1200€ takuupalkasta, joka tuo mielenrauhaa uuden työn aloituksessa ja erittäin hyvin palkkioiduista tulososuuksista. Yrityspuolella tulososuudet ovat merkittävän korkeat, joten tuloksen kehittyessä voit odottaa pääseväsi alkuun +2000 euron paremmalle puolelle ja sen jälkeen odotusarvo on 3000-4000 euron välimaastoon ja siitä yli. Meillä myös järjestetään jatkuvasti kiinnostavia myyntikilpailuita ja muuta virkistystoimintaa, joilla pystyt halutessasi motivoida itseäsi.

Lue meistä lisää kotisivultamme www.mjdynastia.fi ja jätä yhteydenottopyyntösi. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja viestitse 044 526 4462.

https://www.mjdynastia.fi/rekry/

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janiina.kekkonen@mjdynastia.fi