Johtava arkkitehti, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 4700,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle asemakaavoitukseen! Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme Johtavaa arkkitehtia vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu kaupungin kestävän kasvun ja kehityksen edellytysten luominen asemakaavoituksella sekä muut kaupunkisuunnittelun asiantuntija- ja kehittämistehtävät. Työssäsi johdat monialaisia työtiimejä vaativissa ja kaupunkistrategiaa tukevissa suunnitteluhankkeissa. Vastaat esimerkiksi suunnitteluperiaatteiden ja laajojen asemakaavojen laatimisesta, konsulttitöinä tehtävien selvitysten ohjaamisesta sekä vuorovaikutuksesta sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiimme.

Tehtävän kelpoisuusehtona on arkkitehdin tutkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään suomen kielen erinomaista taitoa.

Odotamme sinulta vankkaa kaupunkisuunnitteluosaamista, strategista näkemystä ja oma-aloitteisuutta sekä kokemusta monialaisten työtiimien ohjaamisesta. Osaat poimia suuristakin kokonaisuuksista esiin olennaisimman ja nautit erilaisten tavoitteiden yhteensovittamisesta yhdessä erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot monialaisessakin työympäristössä sekä halukkuus ja valmius kehittämistyöhön.

Luemme eduksi vankan kaupunkisuunnitteluosaamisen, kokemuksen monialaisten työtiimien ohjaamisesta, kehittämismyönteisyyden sekä kunnallishallinnon tuntemuksen.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4700,00 e/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 23.9.2024 klo 16 mennessä! Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja voit kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajat löydät alta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-01-29-24