Viestinnän asiantuntija, Rovaniemen seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 2.885,11-3.262,11€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viestinnän asiantuntija suunnittelee ja toteuttaa monipuolisesti sisäistä, ulkoista ja sidosryhmäviestintää yhteistyössä viestintätiimin sekä koko organisaation kanssa. Pääasiallisia asiantuntijan tehtäviä ovat verkkolähetysten ja videotallenteiden tuottaminen, työntekijöiden opastaminen AV-tuotantoihin liittyvissä kysymyksissä, AV-kaluston käytön koordinoiminen, graafisten aineistojen suunnittelu ja toteutus, valokuvaaminen ja valokuvien painokelpoiseksi käsitteleminen, sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto sekä radio-ohjelmien tekeminen ja radiolähetysten kokoaminen.

Edellytämme tehtävään valittavalta:
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
- vahvaa monikanavaisen viestinnän osaamista,
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja,
- rohkeaa otetta työhön ja viestinnän kehittämiseen,
- oma-aloitteellisuutta, tehokkuutta ja luovuutta,
- evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä,
- erinomaisia suomen kielen taitoja,
- kykyä tuottaa viestintäsisältöjä myös englannin kielellä.

Työkokemus viestinnän eri työtehtävistä ja viestinnällisten projektien suunnittelusta ja toteutuksesta katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävän hyvää hoitamista tukevat kokemukset sidosryhmätyöskentelystä, monikulttuurisuudesta ja verkosto-osaamisesta. Hakijan eduksi katsotaan myös seurakuntatyön tuntemus.

Viestinnän asiantuntijan palkkaus on kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 503 mukainen. Palkka on 2.885,11- 3.262,11 €/kk riippuen työntekijän kokemuslisään oikeuttavan työkokemuksen määrästä. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävää haetaan KirkkoRekry.fi -järjestelmän kautta 27.9.2024 klo 23:59 mennessä. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluihin ti 8.10.2024 Rovaniemen seurakuntakeskuksessa (Rauhankatu 70).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2635/fi_FI