Kiinteistönhoitaja, Vihdin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sinua

KIINTEISTÖNHOITAJA

innostuneeseen ja sitoutuneeseen joukkoomme Vihdin Tilapalvelussa toteuttamaan laadukkaita palveluita kuntalaisillemme.

Kiinteistönhoitaja toimii Vihdin kunnan toimitilojen kiinteistönhuolto- ja ylläpitotehtävissä, joissa pidetään yllä kiinteistöjen teknistä ja toiminnallista tasoa niin, että käyttäjillä on terveellinen, turvallinen, toiminnallisesti kunnossa oleva ja viihtyisä työympäristö. Tavoitteena on pidentää kiinteistöjen käyttöikää ja vähentää peruskorjaustarvetta sekä käyttökustannuksia.
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva ammatillisen oppilaitoksen kiinteistönhoitajan perustutkinto tai työssä hankittu kiinteistönhoitoalan kokemus, yli 5 vuotta., Työn edellyttämiä koulutuksia ovat lisäksi työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä vähintään B-luokan ajokortti. Muut LVISA- ja talotekniikan koulutukset ja tutkinnot sekä rakennusalan perustutkinnot ovat tehtävässä eduksi. Eduksi ovat lisäksi EA-1 kortti, paloilmoittimen hoitajan koulutus, väestönsuojan hoitajan koulutus, tieturva-1 kortti ja henkilönostimen ajokortti. Osaaminen / tieto kiinteistöjen rakenteista sekä LVI- ja sähköjärjestelmistä, rakennusautomaatiosta, kulunvalvonnasta, kameravalvonnasta yms. vastaavista järjestelmistä sekä sähköisen huoltokirjan käytön hallinta ovat eduksi.

Odotamme sinulta suunnittelu-, järjestely- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ennakoivaa työasennettas sekä tietoteknisiä perustaitoja. Arvostamme lisäksi sosiaalisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, huomaavaisuutta sekä tilanneymmärrystä.

Tarjoamme sinulle:
-suunnitelmallisen perehdytyksen
-monipuoliset tehtävät
-ammattitaitoisen työyhteisön
-esihenkilön tuen
-koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
-henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä
-kunta-alan lomaetuudet

Tehtävän palkka TTes:n mukaan sekä työkokemukseen perustuvat lisät.

Haastatteluihin valittaviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestämme haastattelut erikseen sovittavana aikana viikolla 41. Varauduthan esittämään alkuperäiset opinto- ja työtodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toivomme, että voisit aloittaa työssä 15.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Hakemuksesi voit lähettää 4.10.2024 klo 14:00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VIH-04-29-24/fi_FI