Palveluneuvoja keikkatyöhön Lahden Mehiläisen lää, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme palveluneuvojaa keikkatyöhön Lahden Mehiläisen lääkärikeskukseen

Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa eikä meillä tunneta tylsiä työpäiviä.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on lähihoitajan koulutus sekä aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on kykyä toimia ajoittain kiireisessäkin työssä tuottaen Mehiläisen asiakkaille jokaisessa kohtaamisessa odotukset ylittävää asiakaskokemusta. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Työssäsi hoidat ammattitaitoisesti Lahden Mehiläisen vastaanotossa kohtaamiasi asiakkaita. Asiakaskohtaamisissamme korostuvat neuvonta, laskutus ja ohjaus oikealle terveysalan asiantuntijalle. Pääset käyttämään koulutustasi ja ammattitaitoasi monipuolisesti. Tärkeimpiä työkalujasi ovat potilastietojärjestelmä, erilaiset tiedonhaku- sekä pikaviestintäjärjestelmät, joten hyvillä tietotekniikkataidoilla pääset nopeasti työhön kiinni. Tehtäväkuva on siis monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä yksityisen terveydenhuollon eri palvelukokonaisuuksien asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin osaamista kuin myönteistä asennetta. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti.

Työskentelemme jokaisena viikonpäivänä, lähes kaikkina vuoden päivinä. Arkisin teemme työtä kahdessa vuorossa.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: Yksityisen terveyspalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 22.9.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesihenkilö Henna Määttänen
0401256267
henna.maattanen@mehilainen.fi

Palvelupäällikkö Essi Pöyhönen
0408403336
essi.poyhonen@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Lahti-Sibeliuksenkatu/Palveluneuvoja-keikkatyhn-Lahden-Mehilisen-lkrikeskukseen_R0032615/apply