Yrittäjä, KAUNIS MORSIAN, Kaunis Morsian
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrittäjä, KAUNIS MORSIAN morsiusasujen erikoisliike

Rakenna itsellesi tulevaisuus - työ, jossa viihdyt. Kaunis Morsian on vuonna 1967 perustettu morsiusasujen erikoisliike Kalevankadulla Helsingissä. Nykyinen yrittäjä haluaisi jäädä eläkkeelle 29 vuoden jälkeen ja etsii uutta yrittäjää/ yrittäjiä jatkamaan liiketoimintaa.

Kaunis Morsian on 57 vuotta nuori, elävä, nuorekas aina muodissa ja sen virtauksissa mukana oleva hää- ja juhlapukuliike(www.kaunismorsian.fi). Tuhansien morsianten valinta jo vuodesta 1967. Maailman tilanteet ja finassikriisit eivät vaikuta ihmisen tarpeeseen pariutua - aina mennään naimisiin.

Rakenna tunnetusta tavaramerkistä oman näköisesi Kaunis Morsian - liiketoiminnan voit halutessasi siirtää minne tahansa -on nyt vuokratiloissa. Konseptiin voi lisätä myös vaikkapa kauneudenhoidon palveluita ja tuotteita ja lähteä kehittämään siitä uuden aikakauden Kaunis Morsian -myös nettikauppapohja on valmiina käyttöönottoon. Jos sinua kiinnostaa tämä mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi, ota minuun yhteyttä ja katsotaan miten edetään.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@kaunismorsian.fi