Palveluohjaaja, virka, ikäihmisten palveluohjaus,, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ikäihmisten palveluohjauksessa myönnetään kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaali- ja asumispalveluita yli 65- vuotiaille. Työssäsi toimit työparina sosiaalityöntekijöille ja tarjoat asiakkaille ohjausta ja neuvontaa sosiaalihuollon palvelujen käytössä sekä tuet asiakkaiden elämänhallintaa ja toimintakykyä. Työsi sisältää palvelutarpeen arviointia, palvelujen käynnistämistä sekä päätöksentekoa asiakkaiden tarpeiden mukaisista sosiaalipalveluista kuten avustajapalvelusta. Työtehtäviin kuuluvat asiakkaiden taloudellinen ohjaus ja neuvonta sekä asiakkaiden avustaminen asuntoasioissa. Tehtävänäsi on koordinoida asiakkaiden palveluiden kokonaisuutta yhteistyössä asiakkaiden, omaisten ja monialaisen verkoston kanssa. Työ on vastuullista ja itsenäistä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten palveluiden kokonaisuudesta, kykyä tunnistaa asiakkaan voimavarat ja kotona asumista tukevat/estävät tekijät, asiakaslähtöistä työskentelyotetta, joustavuutta, paineensietokykyä sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten palveluohjauksesta tai asiakasohjauksesta ja viranomaispäätöksenteosta. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/612778/fi_FI