Sairaanhoitaja kirurgian yksikköön Kanta-Hämeen k, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2821,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Määrätietoinen, kehitysmyönteinen sairaanhoitaja, etsitkö monipuolista työpaikkaa? Sinulla on persoonaa ja asennetta, meillä on huumorintajuinen ja kannustava työyhteisö. Etsimme moniammatilliseen kirurgiseen tiimiimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Meidän työyhteisöämme kuvaavat sanat tehokas, uudistuva ja huumorintajuinen. Jokaisella tiimiläisellä on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Käytämme työssä vahvuuksiamme ja osaamistamme sekä tuemme toinen toisiamme. Huolehdimme osaamisen kehittymisestä ja tarjoamme sisäisiä koulutuksia. Kirurginen hoitotyö antaa sinulle jatkossa valmiuksia monipuoliseen osaamiseen hoitotyön kentällä.

Koko kirurgian yksikössä on sekä 24/7 toimintaa, että arkipäivätyötä. Yksikössä on arkisin 48 sairaansijaa ja viikonloppuisin 32 sairaansijaa kirurgian viiden erikoisalan potilaille (gastrokirurgia, ortopedia, verisuonikirurgia, urologia sekä plastiikkakirurgia). Yksikössä hoidetaan sekä päivystys- että elektiivisiä kirurgisia potilaita.

Tarjoamme kahden viikon perehdytyksen resurssin ulkopuolella, ja sen jälkeen saat perehtyä muiden rinnalla osana kirurgista tiimiä. Olemme joustava työnantaja: pyrimme esimerkiksi huomioimaan yksilölliset toiveet työvuorojen painopisteistä. Toimimme kolmessa vuorossa, mutta viikko-osastotoiminta antaa paremmat mahdollisuudet myös viikonloppuvapaisiin ja 2-vuoropainotteiseen työhön.

Me Oma Hämeessä suunnittelemme Hämeenlinnaan maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, joka avaa ovensa vuonna 2026. Tämä moderni sairaala tarjoaa huippuluokan tilat ja teknologian, jotka tukevat sekä potilaiden, että henkilökunnan hyvinvointia. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä tulevaisuuden hoitotyötä.

Kirurgian yksikössä työskennellessä hyödyt hyvistä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoista, sekä kyvystä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn. Teemme töitä muuttuvassa toimintaympäristössä ja olosuhteissa, joten työssäsi korostuu organisointitaidot sekä paineensietokyky. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä. Kelpoisuusehtona on laillistetun saraanhoitajan ammattipätevyys.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerron sinulle tehtävästä tarkemmin!

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti

Tehtäväkohtainen palkka on 2821,70 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619748/fi_FI