Sairaanhoitaja (teho- ja valvontaosasto, sairaala, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2919€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keski-Suomen hyvinvointialueen Sairaala Novassa valvonta- ja tehohoidon osastolla hoidetaan eri-ikäisiä eri erikoisalojen valvonta- ja tehohoitoa tarvitsevia potilaita. Tärkeät yhteistyökumppanit ovat päivystysalue ja leikkausosasto. Yksikössä on 7 tehohoidon ja 8 valvontahoidon potilaspaikkaa ja yhteensä noin 100 hoitajaa.

Haemme Sairaala Novan teho- ja valvontaosastolle vakituisiin työsuhteisiin

SAIRAANHOITAJIA

Valvonta- ja tehohoitotyössä korostuu yhdessä tekeminen eri ammattilaisten kanssa. Potilaita hoidetaan keskimäärin noin kaksi vuorokautta. Tänä aikana akuutin sairauden hoito aloitetaan ja elintoimintahäiriöitä vakautetaan. Tavallisimpia potilaiden hoidettavia ongelmia ovat keskushermoston, hengityksen ja verenkierron häiriöt ja suurimmat lääketieteen erikoisalat ovat neurologia, kirurgia ja sisätaudit. Hoitoympäristössä on paljon erilaisia laitteita ja välineitä, joita hyödynnetään tarpeen mukaan potilaan hoidossa. Sairaanhoitajan työssä korostuu myös potilaan ja hänen läheistensä kohtaaminen ja tukeminen yllättävässä ja vaikeassa tilanteessa.

Voit laajentaa ja syventää omaa hoitotyön osaamistasi ja asiantuntijuuttasi eri potilasryhmien hoidossa monipuolisten koulutusten ja simulaatioiden avulla. Yksikkö vastaa sairaalan sisäisen MET- ja elvytysryhmän toiminnasta. Työ on kolmivuorotyötä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi sekä tehdä pitkiä vuoroja. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Näin teho- ja valvontaosaston työntekijät kuvailevat työtään ja työyhteisöä:

Työpäivät teho- ja valvontaosastolla koostuvat potilaiden elintoimintojen seuraamisesta ja tarvittaessa niihin reagoinnista sekä aktiivisesta perushoidosta. Etukäteen ei voi tietää, millainen päivä on tulossa, sillä päivän kulku määräytyy potilaan voinnin mukaan. Hoidamme potilaita hyvin kokonaisvaltaisesti - huolehdimme mm. lääkehoidosta sekä muista potilaan tarpeista. Työkavereita autetaan aina tarpeen mukaan.

Teho- ja valvontaosaston työssä parasta on tietynlainen itsenäisyys päivän kulun suunnittelussa, yhdistettynä aktiiviseen tiimityöskentelyyn. Työ on monipuolista ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä erilaisten potilasryhmien kanssa. Lisäksi työtä saa tehdä hyvän ja ammattitaitoisen tiimin osana.

Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun kautta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa vastuualueita ja kehittää niitä.

Mitä toivomme sinulta:

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta ja halua oppia erilaisten potilasryhmien valvonta- ja tehohoitotyötä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tällaisesta työstä. Perehdytämme sinut ja alussa työskentelet kokeneemman hoitajan työparina. Uudet työntekijät ovat meille tervetulleita - meillä autetaan kaikkia, eikä työtä tarvitse tehdä yksin, oletpa sitten vastavalmistunut tai kokenut!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619321/fi_FI