Erityissuunnittelija, Työllisyyspalvelut, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olet etsimämme henkilö, jos koet työllisyyden edistämisen ja monikulttuurisen yhteiskunnan rakentamisen tärkeäksi tehtäväksi ja haluat olla mukana vahvistamassa Espoon elinvoimaa.

Työllisyyspalvelujen erityissuunnittelijana vastaat siitä, että työllisyyspalvelut huomioivat moninaiset asiakasryhmät ja tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja maahanmuuttajataustaisille asiakkaille työmarkkinalähtöisen palvelumallin mukaisesti. Tehtävässäsi varmistat, että strategiset painotukset muuttuvat käytännön toimiksi, jotka aidosti tukevat maahanmuuttajien työllistymistä ja yhteiskuntaan integroitumista. Teet tiivistä yhteistyötä työllisyysalueen muiden erityissuunnittelijoiden ja maahanmuuttajatyöhön keskittyneiden asiantuntijoiden kanssa, jotta palvelut toimivat yhtenäisenä kokonaisuutena. Erityissuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös lainsäädännön ja toimintaympäristön muutosten seuraaminen ja vaikutusten arviointi työllisyyspalveluiden toimintaan; lausuntopyyntöjen ja muun kansallisen vaikuttamisen koordinointi.

Sinulla on taito hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia ja ohjata niitä sujuvasti tavoitteiden mukaisesti. Toimit näkyvänä ja vaikuttavana toimijana verkostoissa, ohjaten keskusteluja ja tuoden esiin innovatiivisia ratkaisuja, jotka tukevat palvelukokonaisuuden strategisia päämääriä. Hallitset datan käsittelyn, analysoinnin, tulkinnan ja raportoinnin periaatteet, ja ymmärrät syvällisesti erilaisten analyysityökalujen, hyödyntämisen mahdollisuuksia tieto-, neuvonta-, ja ohjauspalvelun -kokonaisuudessa. Tämä rooli on uusi ja sen tarkempi sisältö muokkautuu valitun henkilön asiantuntemuksen ja osaamisen pohjalta, ymmärtäen työnkuvan joustavuuden ja kehittymisen tarpeiden mukaan.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen. Tämän rekrytoinnin haastattelut on suunniteltu pidettävän viikolla 39 ja 40.

Työpaikan nimi ja osoite: Työllisyyspalvelut, Komentajankatu 5C, 02600 Espoo
Työaika: 36h 15min /vko
Tehtävä on vakinainen
Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusehto:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (YAMK tai maisteritutkinto) esimerkiksi kauppatieteiden, yhteiskuntatieteiden tai kasvatustieteiden alalta.

Menestyäksesi tehtävässä: Sinulla tulee olla vahva kokemus asiakasohjaus- ja neuvontapalveluiden kehittämisestä sekä kykyä koordinoida ja hallita laajoja palvelukokonaisuuksia. Hallitset datan käsittelyn, analysoinnin, tulkinnan ja raportoinnin periaatteet, ja ymmärrät syvällisesti erilaisten analyysityökalujen, hyödyntämisen mahdollisuuksia tieto-, neuvonta, ja ohjauspalvelujen -kokonaisuudessa.

Odotamme sinulta myös syvällistä ymmärrystä strategisten tavoitteiden käytännön toteutuksesta sekä kykyä muuttaa ne konkreettisiksi toimiksi. Sinulla on opintojen ja/tai työkokemuksen kautta kehitetty näkemys tiedolla johtamisen kysymyksistä palveluorganisaatiossa. Lisäksi tehtävässä vaaditaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja. Oma-aloitteellisuus, organisointikyky, projektihallinnan ja erilaisten projektien vaatimusten ymmärrys sekä tiedon käsittelyn ja raportoinnin periaatteiden vahva ymmärrys ja hallinta tukee onnistumista tässä työssä. Joustavuus ja kyky sopeutua työnkuvan kehittymiseen ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymiseksi

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-142-24/fi_FI