Järjestelmäasiantuntija, Frendy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Frendy on valtakunnallisesti paikallinen IT-talo, joka toimii ympäri Suomen tarjoten erityisesti PK-yrityksille laadukkaita ja ihmisläheisiä IT-ratkaisuja. Meitä frendyjä kannustaa ajatus siitä, että työllämme ja palveluillamme voimme näkyä ja tuntua päivittäin IT:tä työssään käyttävien ihmisten työarjessa.

Oletko kokenut IT-alan ammattilainen, jolta löytyy osaamista niin palvelimista, verkoista kuin pilvipalveluista? Etsimme Frendylle Muutoshallinnan tiimiin Järjestelmäasiantuntijaa, joka on kiinnostunut ratkomaan haastavampia IT-ongelmia moniasiakasympäristössä. Etsimämme henkilö on taitava asiakastyössä, sinulta löytyy monipuolista kokemusta eri IT-infran osa-alueista ja erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme frendy.

Miksi Frendy?

Frendy on muodostunut useasta menestyneestä IT-alan asiantuntijayrityksestä, ja tulevaisuuden kasvussa Frendyä tukee pääomasijoittaja Procuritas. Frendyssä työskentelee noin 350 IT-osaajaa, jotka toimivat 15 paikkakunnalta käsin. Frendy haluaa panostaa henkilöstönsä osaamiseen ja hyvinvointiin, hyviä uramahdollisuuksia unohtamatta. Työntekijöilleen Frendy tarjoaakin mm.

- Rennon työilmapiirin ja kasvuyrityksen tarjoamat urakehitysmahdollisuudet.
- Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset oppimaan uutta ja tutustumaan erilaisiin teknologioihin.
- Kattavat henkilöstöedut (vakuutukset, lounas- ja puhelinetu, kulttuurietu, työnantajan tarjoamat työvälineet, virkistystapahtumat ja monipuolinen työterveys).
- Lämminhenkiset työkaverit ja oikeasti työntekijöistään välittävän työnantajan tuen.

Järjestelmäasiantuntijan työtehtävät

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu erilaisten toistuvien taustajärjestelmien ylläpito- ja päivitystehtävien hoitaminen. Tiimin tehtäviin kuuluu lisäksi vaativammat, ilman projektointia toteutettavat pienkehitystyöt, eri liiketoimintayksiköiden muutostehtävissä avustaminen sekä Service Desk -työntekijöiden tukeminen vaativissa ongelmatilanteissa. Muutoshallintatiimi osallistuu myös kehitys- ja muutosprojektien toteuttamiseen osana yksittäisiä projektitehtäviä.

Tässä tehtävässä osallistut myös tarvittaessa Pohjois-Suomen asiakkaiden lähitukikäynteihin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Autat siis asiakkaita paikan päällä ja tuet Pohjoisen alueen lähitukitiimiä haastavammissa ongelmatilanteissa. Tämä edellyttää matkustamista Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toivomme lisäksi, että sinulla on valmius iltatöihin noin kerran kuukaudessa. Pääasiassa kuitenkin keskityt järjestelmäasiantuntijan tehtäviin, joita voit tehdä Oulun toimistolta käsin tai etänä.

Mikä on Frendyn Muutoshallintatiimi?

Muutoshallintatiimi hoitaa muutospyyntöjä eri liiketoiminta-alueilta, kuten M365-, verkko-, tietoturva- ja palvelinympäristöt. Muutoshallintatiimin työtehtävät ovat monipuolisia, perustyötä haastavampia tehtäviä esimerkiksi palvelinten ja palomuurien ylläpitoa. Tiimi vastaakin kaikista isommista muutoksista asiakasympäristöissä, kuten uuden palvelimen asennus tai päivitys. Muutoshallintaan liittyvät työt, mitä ei pystytä käyttäjätuen tasolla hoitamaan, siirtyvät muutoshallinnan pöydälle.

Tiimiläiset pääsevät kehittämään omaa osaamistaan hyvin laaja-alaisesti, sillä tiimi työskentelee kaikkien Frendyn järjestelmien sekä useiden asiakkailla käytössä olevien järjestelmien parissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

- Vähintään 2 vuotta kokemusta vastaavista järjestelmäasiantuntijan tehtävistä
- Tehtävää vastaava AMK-tasoinen IT-alan koulutus tai ammatillinen koulutustausta useamman vuoden työkokemuksella
- Kokemusta pienten ja keskisuuren yritysten IT-ympäristöistä
- Laaja kokemus IT-infran osa-alueista, kuten verkoista, palvelimista ja M365-ympäristöstä
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito niin kirjallisesti kuin suullisesti
- Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön

Lisäksi arvostamme:
- Hyviä kommunikointitaitoja ja halua työskennellä asiakasrajapinnassa
- Erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
- Kokemusta hyvistä dokumentointitavoista
- Järjestelmällistä ja itsenäistä työtapaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/507e2d96-9952-4ab2-abf9-0a026d5f1f87/respond