Koulunkäynninohjaaja, Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kauniaisten peruskoulu on yhtenäiskoulu, johon kuuluu Mäntymäen opetuspiste (1-6 luokat) sekä Kasavuoren opetuspiste (7-9 -luokat). Työyhteisössämme on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Koulukäynnin- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia koulussamme on 24. Lukuvuonna 2024-2025 ohjaaja erityisluokanopettajan työparina siten, että opetusta on sekä Mäntymäessä että Kasavuoressa. Mahdollista on, että kokoaikaisuuden (38,25h) täyttymiseksi joku osa työtunneista sijoittuu apip-toimintaan

Jatkettu haku 1.9. päättyneeseen hakuaikaan. Aiemmassa haussa tulleet hakemukset otetaan jatketussa haussa huomioon.

Työ ja palkanmaksu keskeytyy koulun loma-aikoina (poislukien vuosiloma).

Kelpoinen toimimaan koulunkäynninohjaajan tehtävässä on henkilö,

1) joka on suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, opistoasteen tutkinnon, ammatillisen perustutkinnon tai sitä vastaavat aikaisemmat opinnot, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon ja jolla on koulutuksen yhteydessä hankittu tai kokemuksella osoitettu taito toimia lapsiryhmän ohjaajana taikka

2) jolla on kelpoisuus antaa luokanopetusta, esiopetusta, erityisopetusta tai aineenopetusta tai toimia oppilaanohjaajana.

(opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 115/2004 9a §:n mukaan)

Valituksi voi tulla myös hakija, jolla on aiempaa työ-, valmennus- tai muuta kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta tai joka osoittaa muuten soveltuvuutta haettavaan tehtävään.

Edellytämme tehtävään valittavalta hyvää ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kokemus koulussa työskentelystä, sekä kokemus erityisen tuen oppilaiden parissa työskentelystä katsotaan myös eduksi. Toiminta yhteistyössä koulun muiden aikuisten kanssa edellyttää sujuvaa vuorovaikutustaitoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620077/fi_FI