Sairaanhoitaja, Pelkosenniemi-Savukoski, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sairaanhoitajaksi Lappiin!

Pelkosenniemen-Savukosken sairaanhoidon tiimissä on haettavana sairaanhoitajan määräaikainen tehtävä vuosilomien sijaisena 12.1.2025 saakka. Ensisijainen sijoituspaikka Pelkosenniemen-Savukosken kotihoito ja kotisairaala.

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona ja asumisyksiköissä sekä kotisairaalan hoitotilassa. Kotisairaala voi olla vaihtoehto silloin, kun hoitoa ei ole välttämätöntä toteuttaa sairaalassa. Hoito toteutetaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Kotisairaalan potilaaksi tullaan aina lääkärin lähetteellä. Kotisairaalahoitoa on muun muassa haavanhoidot, suonen sisäinen lääkehoito, nesteytys ja ravitsemus sekä palliatiivinen hoito ja saattohoito.

Sairaanhoidon tiimin sairaanhoitajat työskentelevät sekä Pelkosenniemen että Savukosken alueella suunniteltujen työvuorojen mukaisesti. He tekevät sekä kotisairaalan että kotihoidon asiakaskäyntejä. Kotihoidon asiakkaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä. Hoiva ja hoito tapahtuu asiakkaiden omissa kodeissa. Sairaanhoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen sekä arjessa tukeminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Sairaanhoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittaessa tukipalveluiden järjestäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on 2-vuorotyötä ja siihen sisältyy opetusvelvollisuus.

Tarjoamme:
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 914,70 €/kk.
- Hyvän perehdytyksen.
- Kouluttaumismahdollisuuksia.
- Ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen.
- Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi.
- Kattavat työterveyspalvelut.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Odotamme hakijalta:
- Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tutkinto.
- Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
- Oman työn kehittämishalukkuutta.
- Hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja.
- Positiivista ja iloista asennetta.
- Kykyä toimia itsenäisesti sekä osana ryhmää. Meille yhdessä tekeminen on tärkeää. Sydäntämme lähellä on arvokas saattohoitotyö.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä, muistisairaiden hoidosta sekä kotisairaalasta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja lain (759/2004) mukainen todistus. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry-palvelussa! Tehtävä on uudelleen haettavana 27.9.2024 saakka.
Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617536/fi_FI