Tiimivastaava-sairaanhoitaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa? Etsitkö työtä, jossa pääset kerryttämään kokemusta lähiesihenkilönä toimimisesta?

Haemme nyt Hoivakoti Annabelleen tiimivastaava-sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin elokuuhun 2025 asti.

Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Annabelle työpaikkana

Hoivakoti Annabelle on lämminhenkinen ja kodikas hoivakoti ikäihmisille Tyrnävällä. Annabellessä työskennellään kuntouttavan työotteen mukaisesti huomioiden asukkaan oma toimintakyky. Annabellessä pääset osaksi työyhteisöä, jossa kannustetaan työkaveria arjessa ja varmistetaan, että jokainen tulee kuulluksi. Meillä on hyvä yhteishenki ja haluamme kehittää työyhteisöämme jatkuvasti. Teemme työtämme Esperin arvoja kunnioittaen ja hoidamme asukkaat lämmöllä ja sydämellä, omat voimavarat huomioiden.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperiannabelle

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

Tiimivastaavana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana muulle tiimille ja vastaat yksikön asukkaiden hoidosta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä yksikönjohtajan, toisen yksikön tiimivastaavan ja muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi avustat yksikönjohtajaa yksikön arjen organisoinnissa ja toimit tarpeen mukaan yksikönjohtajan sijaisena.

Toivomme, että sydäntäsi lähellä on omahoitaja-malli, asukaslähtöisyys ja asukkaan osallisuuden edistäminen. Lääkehoito sekä RAI- ja validaatio- osaaminen korostuvat tehtävässä. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja huomioimme ammatilliset kiinnostuksen kohteesi tehtävänkuvassa.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ainakin elokuuhun 2025 asti. Työ on päivätyötä arkisin ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa 2024.

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk.

Tehtävässä edellytämme

- sairaanhoitajan tutkintoa
- voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
- vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-tasoa)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Marjaana Sarajärvi, 050 409 2650, marjaana.sarajarvi@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Hoivakoti Annabellen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4941777-tiimivastaava-sairaanhoitaja-sijaisuuteen-hoivakoti-annabelle