Lähihoitaja, Hoitokoti Päiväkumpu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä ammattitaitoinen, elämäniloinen lähihoitaja!

Tule tekemään merkityksellistä työtä asukkaidemme parhaaksi - tule rakentamaan kehitysvammaisille asukkaillemme hyvää elämää.

Meitä päiväkumpulaisia yhdistää voimakas usko siihen, että elämän arkisten tarpeiden tyydyttäminen perinteisen hoivan ja palvelun muodossa ei riitä.
Jotta elämä olisi täysipainoista ja merkityksellistä, siinä on oltava iloa. Päiväkummussa kaikki voivat kokea iloa elämäntilanteestaan riippumatta.
Elämänilon tuottaminen on ollut Päiväkummun toimintafilosofia perustamisesta lähtien. Ja on myös seuraavat vuosikymmenet.

Etsimme vakituista ohjaajaa Hoitokoti Päiväkumpuun, Kotipolun palveluasuntoihin. Tehtävämme on vastata asukkaiden hoidosta, ohjauksesta ja tuesta yhteisöllisessä asumispalvelussa.

Kotipolun palveluasunnot sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Jokaisella asukkaalla on oma asunto varustettuna pienkeittiöllä ja kylpyhuoneella, tämän lisäksi yhteinen ruokailutila sekä taloyhtiössä on kaikille asukkaille yhteiskäytössä olevia erillistiloja mm. kuntosali, asukastupa, harrastehuoneita sekä saunaosasto.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://rekry.paivakumpuhoiva.fi/jobs