Tekninen myyjä, Konenäkö & Teollisuus PC:t, OEM Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla palava kiinnostus teknologiaan ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Meillä saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa useiden tulevaisuuden teknologioita kehittävien yritysten kanssa. Etsimme lisävahvistusta työskentelemään konenäkö- ja teollisuus PC -tuotteiden teknisen myynnin parissa.

Teknisenä myyjänä vastaat olemassa olevien asiakassuhteiden menestyksekkäästä hoidosta ja laajentamisesta sekä uusasiakashankinnasta. Sinulla on tukenasi ammattitaitoiset kollegat, inhouse-markkinointitiimi sekä erinomainen logistiikkaorganisaatio. Emme odota sinun olevan kaiken oppinut ja kokenut myyjä, ja tärkeämpää onkin työssä menestymisen kannalta oikea asenne ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita. Etsimme ratkaisukeskeistä henkilöä, jolla on aito halu löytää asiakkaillemme juuri heille sopiva ratkaisu. Toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta, teknologiakiinnostusta ja myyntihenkisyyttä. Tehtävään on toki helpompi tarttua, jos sinulla on jo kokemusta tietotekniikasta ja/tai kuvantamisesta.

Tehtävässä olet osa tiimiä, joka toimii konenäkö -tuotealueella. Teknisenä myyjänä toimit konsultoivassa roolissa asiakaskontakteissa ja olet pääsääntöisesti yhteydessä asiakkaan tuotekehitykseen, suunnitteluosastoihin ja projektipäälliköihin. Myyntityösi ydin on liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen ja lisäarvon luominen projektimyynnin kautta uusille ja vanhoille asiakkaille. Yhdessä asiakkaan, tiimimme sekä edustamiemme valmistajien asiantuntijoiden kanssa löydät oikeat ratkaisut ja komponentit asiakkaiden tarpeisiin.

Toimipisteesi sijaitsee Turussa. Tehtävään kuuluu oleellisena osana matkustaminen etenkin kotimaassa, jolloin oma auto on välttämätön. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta 4-7 päivää kuukaudessa.
Voit tutustua tarkemmin konenäkö -tuotteisiimme ja yritykseemme sivuillamme osoitteessa: https://www.oem.fi/

Mitä odotamme sinulta?
-hyvää teknistä ymmärrystä ja rehellistä kiinnostusta uusiin teknologioihin
-myyntiorientoituneisuutta ja halua kehittyä työssäsi
-hyvät vuorovaikutustaidot ja sopivasti pelisilmää
-sujuvaa kommunikointia suomen lisäksi englanniksi
-matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa

Aina vain paranee, mikäli
-omaat kokemusta konenäkösovelluksista, valokuvauksesta ja/tai tietokoneista
-sinulla on jo näyttöjä B2B-myyntityöstä tai projektityöstä vastaavan teknologian parissa

Me puolestamme tarjoamme sinulle
-mahdollisuuden edustaa maailman johtavien teollisuuskomponenttivalmistajien tuotteita menestyneessä ja kasvavassa yrityksessä.
-asianmukaisen perehdytyksen, mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoavan vastuullisen työnkuvan sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen
-pääsyn työskentelemään innovatiivisten teknologioiden parissa ja laadukkaat puitteet työn tekemiseen
-rennon työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
-toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
-kiinteän kuukausipalkan

Kannamme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja monien muiden etujen lisäksi tarjoamme esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut. Työn tekemisen vastapainoksi tuemme ja kannustamme työntekijöitämme virkistymään liikunnan tai kulttuurielämysten parissa esimerkiksi yhteisellä jäävuorolla tai epassin avulla. Yhteisöllisyys ja hyvä henki korostuvat esimerkiksi joukkueurheilun muodossa, joten hyvän työporukan lisäksi voit halutessasi saada hyvät tyypit mukaasi myös pelikentälle.

Miten toimia?
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2024 mennessä. Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@oem.fi, otsikolla Tekninen Myyjä Konenäkö.
Lisätietoja tehtävästä antaa Business Area Manager Mikko Niiniö, puh. 040 3412 463.

Mikä OEM?
OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. Konserni koostuu 34 yksiköstä, jotka toimivat 15 maassa. OEM toimii maailman johtavien komponenttivalmistajien myyntiorganisaationa Suomessa markkinoimalla teollisuusautomaation ja keskusvalmistuksen komponentteja sekä elektroniikkatuotannon komponentteja ja materiaaleja valmistavalle ja suunnittelevalle teollisuudelle. Suomen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa.

Hae työpaikkaa osoitteesta