Parturi-kampaajia Tälläämö-kampaamoihin ja Sokos, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
OULU

Oletko sinä Oulun seudun Tälläämöiden tai Sokos Hyvä Olon uusi taidokasPARTURI-KAMPAAJA
Haluaisitko työskennellä kokoaikaisessa ja vakituisessa työsuhteessa? Haemme Arinan alueen parturikampaamoihimme osa-aikaisiin 5-30h/ viikko työsuhteisiin hiusalan ammattilaisia työskentelemään upeissa kampaamoissamme ja huipputiimien ympäröimänä.

Tälläämö on osa Osuuskauppa Arinan parturikampaamo- ja kauneushoitolaketjua. Meitä ohjaa rohkeus ja elämys sekä aito halu palvella ja tuottaa parhaita hyötyjä omistajalle eli asiakkaalle.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, hyvän yhteishengen sekä laaja-alaiset työtehtävät vaihtelevissa ympäristöissä. Saat innostavan työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja hiusalan korkeatasoista ammatillista koulutusta parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Saat Suomen parhaiksi kehutut työpaikkaedut, mm.
Arinan ja koko S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut, esimerkiksi saat
S-ryhmän ravintoloissa -25% ja Sokoksen käyttötavarasta -20% Arinan tavarataloista
 kattavat työterveyspalvelut
 erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet
 palkan päälle tulospalkkion, jopa 1,30€ / tehty työtunti
 ja työntekijämme ovat myös vakuutettu työajan ulkopuolella!

Sinussa etsimme iloista, rohkeaa ja heittäytyvää mieltä. Olet tavoitteellinen, suhtaudut intohimoisesti työhösi sekä seuraat alan trendejä aktiivisesti. Haluat suositella asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja tarjota heille unohtumattomia palvelukokemuksia. Omaat parturi-kampaajan ammatillisen koulutuksen ja aidon halun työskennellä asiakasta varten. Voit olla vuosia alalla toiminut konkari, vasta-alkaja tai opintojesi lopussa oleva tuleva ammattilainen, meille on tärkeintä, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä mukavaa.

Hae paikkaa mahdollisimman pian. Voit laittaa hakemukseen toimipaikkatoiveen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ehdokkaita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tälläämö ketjupäällikkö
Elina Häkämies
p. 044 788 6784
elina.hakamies@sok.fi

Sokos Hyvä Olo myyntipäällikkö
Anu Pyykönen
p. 044 788 4753
anu.pyykonen@sok.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-LIMINGANTULLI-OULU/Parturi-kampaajia-Tllm-kampaamoihin-ja-Sokos-Hyv-Olon-kampaamoon-Oulun-seudulle--Osuuskauppa-Arina_R-22855-1