Päiväkodin johtaja, Vaalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3615,92€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaalan kunnan varhaiskasvatuksessa on avoinna päiväkodin johtajan vakituinen virka. Päiväkodin johtaja toimii kunnan sivistysosaston varhaiskasvatuksen vastuualueen esihenkilönä ja vastaa kokonaisvaltaisesti varhaiskasvatuksen johtamisesta, pedagogisesta kehittämisestä ja tekee hallintosäännössä määritellyt päätökset.

Vaalan kunnassa on vuonna 2016 valmistunut uusi moderni päiväkoti, johon koko varhaiskasvatuksen toiminta on keskittynyt. Päiväkoti on osa koulukeskustamme, jossa tarvittavat toiminnot ovat lähellä. Olet lämpimästi tervetullut työyhteisöömme tuomaan osaamisesi ja kokemuksesi käyttöön vaalalaisten lasten ja perheiden parhaaksi.

Edellytämme valittavalta päiväkodin johtajalta vankkaa varhaiskasvatuksen toimintakentän osaamista ja kokemusta, organisointitaitoja, sujuvia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyisyyttä, viestintätaitoja, joustavuutta ja kunnallisen taloushallinnon ymmärrystä.

Pätevyysvaatimuksena on päiväkodin johtaja kelpoisuus (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 31§ ja siirtymäsäännös 75§ huomioiden). Mahdollista täydennyskouluttautumista tuemme tarjoamalla kahdeksan päivän palkallisen vapaan vuoden aikana. Lisäksi katsomme eduksi johtamiskoulutuksen ja kokemuksen varhaiskasvatuksen johtamistehtävistä.

Valitun on esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).
Koeaika on kuusi (6) kuukautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616683/fi_FI