Toimistopäällikkö, Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pitkäaikaisen työntekijämme siirtyessä uuteen elämänvaiheeseen etsimme riveihimme uutta taloushallinnon osaajaa toimistopäälliköksi.

Pääasiallisina vastuualueinasi ovat taloushallinnon tehtävät, kuten osto- ja myyntireskontra, maksuliikenne, kirjanpito ja tilinpäätökset sekä palkka-asioiden yhteyshenkilön tehtävät mhy-tilin suuntaan. Taloushallinnon lisäksi vastaat myös yhdistyksemme jäsenrekisterin ylläpidosta, toimit johdon assistenttina sekä hoidat toimistojen käytännön asioita ja arkistointia. Osaamisestasi riippuen myös markkinoinnin tehtävät ovat mahdollisia.

Sinulla tulee olla taloushallinnon korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Aikaisempi työkokemus taloushallinnon työtehtävistä on välttämätöntä, samoin kuin nykyaikaisten taloushallinnon ohjelmistojen osaaminen.

Tässä monipuolisessa tehtävässä on oltava tarkka ja tunnollinen. Toimistopäällikön tulee olla sosiaalisesti taitava, jotta yhteistyö muun työyhteisön kanssa sujuu saumattomasti. Verkostoitumiskyky mhy-ketjun muiden talousammattilaisten kanssa on myös tärkeää. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on halua kehittää organisaation taloushallintoa ja omaa osaamistasi. Yhteistyökyky, asiakaspalveluhenkisyys, järjestelmällisyys, tarkkuus ja vastuuntuntoisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä metsäalan näköalapaikalla. Meillä on kannustava palkkaus ja hyvät henkilöstöedut. Olemme osa valtakunnallista metsänhoitoyhdistys- ketjua, joka on Suomen yksityismetsätalouden merkittävin ja monipuolisin palveluntarjoaja.

Meillä on erinomainen työyhteisö ja nykyaikainen työympäristö. Töitä tehdään yhdessä ja jokainen työntekijä on meillä avainasemassa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa kannustamme työntekijöitä löytämään heille itselleen sopivimmat työskentelytavat - lopputulos ratkaisee. Tuloksellisuus on meille tärkeää, mutta siihen pyritään aina laadukkaalla ja harkitulla tavalla.

Tehtävässä voit aloittaa joustavasti kuluvan vuoden aikana.

Heräsikö kiinnostuksesi hakea meille? Siinä tapauksessa laita hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 22.9.2024 linkin kautta. Jos sinulla jäi tehtävästä kysyttävää, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Pekka Sikaseen (puh. 040035 9431 tai sähköpostitse pekka.sikanen@mhy.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4935070-mhy-keski-savo-toimistopaallikko