Tilintarkastaja, Oy Tuokko Ltd
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Helsingin tilintarkastustiimiimme alasta innostunutta ja jo kokeneempaa tilintarkastajaa, joka haluaa kehittyä alallaan!

Tässä roolissa pääset mukaan monipuolisiin asiakastoimeksiantoihin, joita hoidat sekä tarkastusryhmän jäsenenä että itsenäisesti oman kokemuksesi ja taitotasosi mukaisesti. Työtehtäväsi sisältävät tilintarkastustoimeksiannon suunnittelua, toteutusta, raportointia sekä asiakassuhteiden ylläpitoa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä motivoituneiden kollegoidesi, asiakkaidemme sekä Tuokon eri yksiköiden kanssa.

Sinulta odotamme

- tehtävään soveltuvaa koulutusta,
- vähintään kahden vuoden työkokemusta tilintarkastusalalta sekä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Lisäksi toivomme, että olet taitava vuorovaikuttaja ja toimintatavaltasi aktiivinen. Olet myös analyyttinen, tarkka ja huolellinen työssäsi. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja organisoida tehtäviä. Positiivinen ja innostunut asenne auttavat sinua selviytymään ajoittain alallemme tyypillisistä kiireisistäkin ajoista.

Tarjoamme Sinulle mukavan kokoisen ja kannustavan työyhteisön tuen, osaamistasi vastaavat monipuoliset työtehtävät, ajanmukaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut sekä erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet. Pääset verkostoitumaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja saat mahdollisuuden loistaa omalla osaamisellasi. Olemme sitoutuneita tukemaan Sinua ja tarjoamaan puitteet, joissa voit kasvaa alan huippuasiantuntijaksi!

Työpisteesi sijoittuu uudistettuihin Helsingin toimitiloihimme. Työskentelemme hybridimallimme mukaisesti, mikä mahdollistaa joustavan etätyön. Tuokkolaiset ovat tunnettuja loistavasta asiakaspalvelusta, ihmisläheisyydestä ja auttamisen ja kehittymisen kulttuurista. Tutustu meihin kotisivuillamme tai kysy lisää!

Jos innostuit, lähetä lyhyt esittelysi, ansioluettelosi sekä palkkatoive viimeistään sunnuntaina 29.9.2024.
Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Manager, KHT Jussi Tuominen torstaina 12.9. klo 14-15 ja tiistaina 17.9. klo 9-10. Jussin tavoitat numerosta +358 40 416 4312.

Tervetuloa osaksi Tuokon joukkuetta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.tuokko.fi/jobs/4942200-tilintarkastuksen-senior-associate-helsinkiin