Kaivinkoneen perämies Lapualle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Olisi tarjolla paikka kokemusta omaavalle kaivinkoneen PERÄMIEHELLE Lapualla kaapelityömailla - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme kokemusta omaavaa KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ Lapualle!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaivinkoneen kuljettajan avustaminen kaapeli- ja putkityömailla. Teet mittauksia, putkien ja kaapelien asennusta, sekä paljon muuta! Työssä tärkeää on myös sähköalan osaaminen ja erityisesti kaavioiden ja kuvien lukutaito. Työ on ajoittain fyysistä, ja töitä tehdään päivätyönä ma-pe. Aloitus heti!

Odotamme sinulta maanrakennusalan tai sähköalan koulutusta tai työkokemusta, hyvää fyysistä kuntoa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia, ja selvää etua saat aiemmasta kokemuksesta kaapelitöistä.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4943930-kaivinkoneen-peramies-lapualle?promotion=1140628-trackable-share-link-te-peramies-lapua