Ravitsemusterapeutti, Asiantuntijapalvelut, Uusik, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravitsemusterapeutti toimii ravitsemustieteen erityisasiantuntijana sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Keskeisiin tehtäviin kuuluu potilaan/asiakkaan ravitsemustilan määrittäminen, ruokavalion ravitsemuksellisen riittävyyden ja sopivuuden arviointi, yksilöllisen ravitsemushoitosuunnitelman laatiminen, asiakaslähtöinen ravitsemusohjaus sekä ravitsemushoidon seuranta.

Asiakkaina ovat kaikenikäiset toiminta-alueen asukkaat, joilla on jokin ravitsemushoitoa vaativa sairaus tai ravitsemukseen liittyviä haasteita.

Ravitsemusterapian palvelua annetaan yksilökäynneillä, etävastaanotoilla, ryhmätoiminnassa, konsultaatioina terveydenhuollon ammattihenkilöille, pitämällä kohdennettuja yleisöluentoja väestölle, sekä tekemällä yhdyspintatyötä muiden toimintayksiköiden kanssa asiakkaan kokonaistilanteen tukemiseksi.

Tehtävään sisältyy myös muiden ammattilaisten ravitsemusosaamisen vahvistaminen, hoitosuosituksista tiedottaminen sekä verkosto- ja kehittämistoimintaan osallistuminen paikallisesti, alueellisesti ja koko Varhan tasolla.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta nykyaikaisista ohjausmenetelmistä, hyviä tiedonhakutaitoja sekä kokemusta kehittämistoiminnasta.

Edellytämme ystävällisyyttä, rohkeutta, kehittämismyönteisyyttä, ammatillisuutta ja näyttöön perustuvien hoitokäytäntöjen vahvaa osaamista.

Työyhteisösi on toimintakykyä tukevien palveluiden moniammatillinen asiantuntijayksikkö, jossa sinut otetaan ystävällisesti vastaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen ravitsemusterapeutin laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-847-24/fi_FI