Talouspäällikkö, Pro-Väri Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pro-Väri Group Oy on palvellut jo yli 40 vuotta maaleihin ja pintakäsittelyyn liittyvissä asioissa metalli- ja puuteollisuuden sekä automaalauksen ammattilaisia. Raisiossa, Salossa ja Tuusulassa toimivien erikoisliikkeidemme sekä Tuusulassa toimivan maahantuontimme valikoimiin kuuluvat nykyaikaiset auto- ja teollisuusmaalit sekä maalausalan laitteet ja tarvikkeet. Konsernirakenteesta huolimatta olemme perheyritys, jota ohjaavat kestävät arvot. Liikevaihtomme tulee tällä tilikaudella olemaan noin 5 miljoonaa euroa ja henkilöstömme on 20 henkeä.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt konserniimme talouspäällikköä.

Talouspäällikkö toimii yhteyshenkilönä tilitoimistoon, jossa hoidetaan kirjanpito ja palkanlaskenta. Tehtävä edellyttää osallistumista myös talousrutiineihin. Tärkeää on vastata sisäisestä laskentatoimesta ja raportoinnista. Seuraat yrityksen maksuvalmiutta, tuet toimitusjohtajaa taloudellisissa asioissa ja osallistut johtoryhmän työskentelyyn. Tarpeen mukaan osallistut myös talousjärjestelmien kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla on kokemusta pk-yrityksen taloushallinnosta. Sinulla on esimerkiksi tradenomin tutkinto ja suomen ja ruotsin lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Hallitset luonnollisesti myös MS Office -ohjelmien käytön. Perehdytämme sinut muihin käytössämme oleviin ohjelmiin.

Tarjoamme miellyttävän perheyrityksen ilmapiirin, asianmukaiset työvälineet ja itsenäisen tehtävän.

Tehtävään perehdytys tapahtuu pääosin Salon toimipisteessämme, mutta jatkossa työpöytäsi voi olla Raisiossa ja/tai Salossa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.9.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen rami.rauvola@provari.fi otsikolla "Talouspäällikkö".
Talouspäällikön tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa haussa avustava konsultti Teemu Järvinen p. 0405039071 seuraavina ajankohtina: 11.9. klo 13-15 ja 18.9. klo 13-15.

Hae työpaikkaa osoitteesta