Varhaiskasvatusjohtaja, Porvoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Laadukas varhaiskasvatus ja koulutus luovat edellytyksiä kasvulle, hyvinvoinnille, osallistumiselle ja kaupungin kilpailukyvylle. Koulutusta ja varhaiskasvatusta tarjotaan turvallisissa ja terveellisissä tiloissa. Yhtenäistä opinpolkua rakennetaan tiiviissä yhteistyössä paitsi toimialan palvelualueiden välillä mutta myös yhteistyössä yli toimialarajojen.

Porvoon kaupungin kasvun ja oppimisen toimialalle haetaan varhaiskasvatusjohtajaa aluksi sijaisuuteen 7.1-31.3.2025, jonka jälkeen virka täytetään vakituisena 1.4.2025 alkaen.

Porvoossa varhaiskasvatuspalveluja järjestetään sekä kunnallisena että yksityisenä palveluntuotantona. Päiväkoteja on yhteensä 29, joista kunnallisia 20. Perhepäivähoito ja avoimet varhaiskasvatuspalvelut täydentävät palvelutarjontaa.

Varhaiskasvatusjohtaja vastaa varhaiskasvatuspalveluiden johtamisesta. Hän toimii kasvun ja oppimisen toimialan johtoryhmän sekä kaupungin laajennetun johtoryhmän jäsenenä.

Varhaiskasvatusjohtajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu palvelualueen strateginen johtaminen, henkilöstö- ja muutosjohtaminen, talouden johtaminen sekä laajamittainen sidosryhmäyhteistyö paitsi kaupungin sisällä myös alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Henkilöstöjohtamisessa Porvoossa panostetaan laadukkaaseen työhön, hyvään johtamiseen ja henkilöstön monipuolisiin kehittämismahdollisuuksiin. Varhaiskasvatusjohtaja toimii esihenkilönä palvelualueen johdossa työskentelevälle henkilöstölle, joiden alaisuudessa toimii yhteensä yli 500 rautaista ammattilaista.

Varhaiskasvatusjohtaja on talousvastuussa varhaiskasvatuksen palvelualueen budjetista, joka on vuositasolla noin 45 miljoonaa euroa. Toimintojen taloudellinen järjestäminen vaatii laajaa ymmärrystä talouden reunaehdoista, budjetoinnista sekä talouden seurannasta.

Tehtävien hoitaminen edellyttää varhaiskasvatuksen sisällön ja palvelujen laajaa tuntemusta, sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tietoteknisiä taitoja. Oman työn ja itsensä johtamisen taidot ovat tärkeitä tehtävässä onnistumisessa.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksinä ovat monipuolinen varhaiskasvatuksen osaaminen, toimintaa kehittävä työote, esihenkilökokemuksen myötä syntynyt yhteistyökykyinen ja jämäkkä johtamistaito sekä monikielisen ja -kulttuurisen työ- ja kasvuympäristön tuntemus.

Edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, laaja varhaiskasvatuspalveluiden tuntemus sekä ammattimainen johtamistaito. Laajojen toimintakokonaisuuksien johtamiskokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vuonna 2024 käyttöön otetut modernit työtilat Porvoon keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Työssä on mahdollisuus tehdä osittain etätyötä. Kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset työsuhde-edut, mm. Smartum lounas- ja virkistysedut, ja mahdollisuus työsuhdepolkupyörän hankintaan.

Tehtävään valittu saa henkilökohtaisen perehdytyksen kokeneelta tiimiltä ja perehdyttämisen tukena käytetään perehdytystyökalua.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Tehtäväkohtainen palkka on 6058,51/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista lisää. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tule tekemään töitä Unelmien kotikaupungissa!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2024 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestämme viikolla 41 (10.-11.10.2024)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-40-268-24/fi_FI