Ravitsemistyöntekijä, Viitasaaren kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme caterin alan perustutkinnon suorittanutta ravitsemistyöntekijää Haapanimen koulun keittiölle. Tarvittaessa työskentelet myös Viitasaaren kaupungin päiväkotien keittiöllä sekä kyläkouluilla.

Ravitsemistyöntekijän työtehtäviin kuuluu aamupalan, lounaan ja välipalojen valmistus sekä muut keittiön työtehtävät kuten astiahuolto, keittiön puhtaanapito, elintarvikkeiden pakkaus sekä ruokasalissa työskentely. Päivittäin valmistetaan n. 800 maukasta lounasta Viitasaaren kaupungin oppilaille ja päiväkodissa oleville lapsille ja heidän parissa työskenteleville.

Edellytämme catering alan perustutkintoa. Toivomme sinulta erityisruokavalio-osaamista, huolellista työskentelyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta. Ravitsemistyöntekijän työssä pääset nauttimaan vakaan työnantajan eduista sekä mukavista työajoista. Päivätyö ja viikonloput vapaat. Käytössä on e-passi ja työterveyspalvelut. Yhteistyö ruokahuollon rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä on tiivistä ja sujuvaa. Tiimiläisten uudet ideat ja kehitysehdotukset otetaan vastaan avoimin mielin. Hakijan eduksi katsotaan suurtalouskeittiön työkokemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Hakuaika päättyy 22.9.2024. Työt alkavat 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Vakinainen kokoaikatyö.

Lisätietoja:
Yhteydenotot ravitsemistyönjohtajaan Sari Ala-Korpi, puh.050-3108053, sari.ala-korpi@viitasaari.fi
6.9-13.9.24 yhteydenotot puhdistuspalveluiden työnjohtajaan Riitta Kemppaiseen puh. 040-124 6220, riitta.kemppainen@viitasaari.fi
Elinympäristön ja asumisen palvelualuejohtaja Jukka Tuohimaa, puh.040-152 7225, jukka.tuohimaa@viitasaari.fi

Viitasaari on n. 6 000 asukkaan kodikas ja moderni maaseutukaupunki Keski-Suomessa vehmaan Keitele-järven rannalla. Sijainti ja kulkuyhteydet Nelostien ja Sinisen tien risteyksessä ovat erinomaiset. Meillä arvostetaan sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä. Meiltä löytyy yhdessä tekemisen meininkiä ja samalla sujuvaa ja mutkatonta elämää hyvien ja lähellä sijaitsevien palvelujen piirissä. Luonto, rauha ja hyvä olo ovat läsnä Viitasaarella.
Sijainti

Haapaniemen koulu keittiö,
koulukuja 2-4
44500 Viitasaari

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.ala-korpi@viitasaari.fi