Sosiaali- ja terveysalan osaajia keikkatöihin, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi tai lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta? Haemme nyt Koti Kevätporttiin sosiaali- ja terveysalan osaajia sekä opiskelijoita keikkatöihin. Lue alta lisää ja hae helposti!

Koti Kevätportti työpaikkana
Meillä asuu 15 upeaa aikuista, joilla on kaikilla omat mielenkiinnonkohteensa, harrastuksensa, työnsä ja koulunsa. Tehtävämme on tukea heitä elämän eri osa-alueilla ja mahdollistaa juuri se, mikä asukkaillemme on tärkeää. Asukkaamme ovat kehitysvammaisia ja tarvitsevat erityistä tukea psyykkisellä, fyysisellä tai sosiaalisella alueella.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_kevatportti

Työvuorosi meillä
Vastuullesi kuuluu asukkaidemme päivittäisen elämän tukeminen sekä ohjaus- ja hoitotyö heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Osana kokonaisvaltaista hoitoa vastaat lääkehoidon turvallisesta toteuttamisesta ja tuet asukkaitamme vuorovaikutustilanteissa eri menetelmiä hyödyntäen.

Keikkatyöntekijänä voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja valita sinulle sopivat vuorot lyhyellä varoitusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä. Voit halutessasi työskennellä 2- tai 3-vuorotyössä tai tehdä pelkkiä yövuoroja. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme
-lähihoitajan, sairaanhoitajan, sosionomin tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
-voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta. Lisäksi tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Keikkatyöntekijänä voit helposti vastaanottaa vuoroja kätevän mobiilisovelluksen kautta. Palkka maksetaan kahdesti kuukaudessa, ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.
- Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikköön Marika Laitiseen, p. 050 408 2087, marika.laitinen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4941477-keikkatyontekijoita-koti-kevatportti