Kirjanpitäjä, Mediatili Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Palkkaus: 2600-2900€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelypolitiikkamme mahdollistaa etätyön tekemisen kolmena päivänä viikossa perehdytysjakson jälkeen. Toimipisteemme sijaitsevat Savonlinnassa, Kuopiossa, Imatralla, Kyyjärvellä ja Kokkolassa, ja voit valita näistä itsellesi sopivimman työskentelypaikan.

Kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti asiakkaidesi juoksevasta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi moni-puolisuutta. Tehtävää voidaan muokata osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaisesti.

Tunnistatko tästä itsesi?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ehtinyt kerryttää kokemusta kirjanpitäjänä työskentelemisestä usean vuoden ajan ja sinulla on näyttöjä itsenäisestä työskentelystä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi). Maestro ja Accuna ohjelmistojen käyttökokemus on myös eduksi. Toivomme myös, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi. Olemme asiakkaamme kumppani ja toimimme likellä asiakastamme. Siksi aktiivinen kommunikointi asiakkaiden kanssa ja proaktiivinen ote ovat meille asiakaspalvelutyössä tärkeitä. Toivomme, että tämä resonoi myös sinulle.

Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Saat työkavereiksesi lähes 50 huumorintajuista taloushallinnon ammattilaista, joiden kanssa pääset kehittämään eteenpäin sekä omaa osaamistasi että yritystämme. Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti että yhdessä tiimisi kanssa. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa vauhdissasi toivomaasi suuntaan, niin että saat kehittyessäsi lisää vastuuta ja haasteita.

Tarjoamme sinulle loistavan työympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ja henkilökohtaista kehittymistä. Luotamme työntekijöihimme ja heidän ammattitaitoonsa, mikä näkyy mm. liukuvan työajan mahdollisuutena ja vapautena suunnitella omaa työtäsi.

Tarjoamme sinulle
Vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kattavat henkilöstöedut. Meillä on käytössä Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lounasetu. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla käyttöösi mm. viikoittaisen liikuntatunnin ja työhyvinvointisovellus Cuckoon. Pääset osaksi ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöä. Panostamme henkilöstömme koulutukseen ja jokaisen työntekijän käytössä on Kauppakamarin KoulutusOnlinen monipuolinen koulutustarjonta. Henkilöstöeduistamme voit katsoa lisää
Ura Mediatilillä - Meillä on hyvä olla. - Tilitoimisto Mediatili Oy

Tehtävän palkkaus perustuu Taloushallintoalan työehtosopimukseen. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta vaativuustason palkasta, henkilökohtaisesta lisästä ja muista mahdollisista lisistä. Tehtäväkohtainen palkanosa on vähintään vaativuustason 3 mukainen ja alimmillaan 2 119 euroa. Kokonaispalkka aiemman työhistorian mukaan on 2 600 - 2 900 euron välillä.

Miten tästä eteenpäin?

Jos olet etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveinesi osoitteeseen niina.pudas@mediatili.com tai hakemalla tehtävää Duunitorin Haku-toiminnon kautta viimeistään 22.9.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Niina Pudas. Niinan tavoittaa numerosta 050 4764 415 tai sähköpostitse niina.pudas@mediatili.com

Käymme läpi saapuneita hakemuksia jo hakuaikana. Haastattelut aloitamme viikolla 40. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä viimeistään marraskuun 2024 alussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.pudas@mediatili.com