Laboratoriohoitaja / Sairaanhoitaja / Lähihoitaja, ISLAB hyvinvointiyhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko, sairaanhoitaja tai lähihoitaja, tervetuloa tärkeäksi osaksi terveydenhuollon hoitoketjua! Haluaisitko tehdä töitä usean kollegan moniammatillisessa työyhteisössä ja nauttia elämästä luonnon keskellä, Pielisen ääressä? Haemme ISLAB hyvinvointiyhtymään laboratoriohoitajaa/sairaanhoitajaa/lähihoitajaa Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alkaessa tehtävän ensisijainen toimipiste on Nurmeksen lähilaboratorio ja tehtävään sisältyy sisäistä liikkumista ISLAB hyvinvointiyhtymän toimipisteissä. Työtehtävät määräytyvät tutkintonimikkeen mukaan. Työpäivä sisältää asiakaskohtaamisia näytteenotossa sekä lähilaboratoriotason analytiikkaa. Työhön tuo vaihtelua liikkuminen alueen näytteenottopisteissä. Työaikamuoto määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti ja työ on palvelussuhteen alkaessa jaksotyöajan mukaista päivätyötä.

Tehtävässä toimimiseen vaaditaan laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon, sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työtehtävään valittavan on toimitettava todistus työterveyshuollon käynnistä sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Edellytämme lisäksi riittävää suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tässä tehtävässä eduksi katsomme laboratoriohoitajan tutkinnon sekä työkokemuksen näytteenotosta.

Palkkauksessa noudatamme SOTE-sopimusta sekä siihen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä tehtäväkohtaisia palkkoja. Tämän tehtävän tehtäväkohtainen palkka on palvelussuhteen alkaessa vähintään laboratoriohoitajalla 2870,25 euroa / kk, sairaanhoitajalla 2761,29 euroa / kk ja lähihoitajalla 2583,75 euroa / kk. Lisäksi maksamme työkokemuslisää, joka voi olla 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Noudatamme palvelussuhteessa kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet, Epassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut, kattavat työterveyspalvelut sekä myös työsuhdepolkupyöräedun.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 22.9.2024 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ISLAB-02-11-24/fi_FI