Hitsaaja Tampereen seudulle, KeyStaff Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hitsaajaa asiakkaallemme Tampereen seudulle. Asiakasyrityksessä tehdään työvaiheita alihankintana laajasti eri teollisuussektoreiden tarpeisiin. Asiakasyrityksellä on pitkä kokemus metallin työstämisestä ja on tunnettu ja luotettu toimija alallaan.

Työnkuvaan sisältyy hitsaaminen, kokoonpano- ja muuta metallialan tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Materiaalit voivat vaihdella, mutta musta rauta, teräs ja rosteri ovat yleisimpiä tässä tehtävässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuva koulutus (esim. hitsaajan tai muu metallialan koulutus)

- Sujuva suomenkielentaito

- Useamman vuoden kokemus hitsaajan tehtävistä

- Kokemusta jostakin seuraavista hitsaustekniikoista: MIG-, MAG- tai TIG- hitsaus (muista hitsaustekniikoista plussaa)

- Kokemusta hitsaamisesta 3 mm-10 mm ainevahvuuksilla

- Piirustuslukutaitoa

Tarjoamme mahdollisuuden kerryttää työkokemusta ja kehittyä hitsaajana. Tässä työssä asiakkaamme etsii pitkäaikaista tekijää, joten sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen. HR-tiimimme auttaa sinua työsuhdeasioissa nopeasti koko vuokratyösuhteesi ajan. Palkkaus tehtävässä on sovittavissa osaamisesi mukaan pohjautuen teknologiateollisuuden työehtosopimukseen.

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta hae rohkeasti paikkaa heti tänään, sillä haastatteluita järjestetään jo hakuaikana. Tässä on sinulle loistava mahdollisuus työllistyä uuteen työhön mielenkiintoisessa yrityksessä. Pääset hakemaan tehtävään täyttämällä oheisen lomakkeen, ja olemme sinuun nopeasti yhteydessä.

Lisätietoja:

Linda Nyman

linda@keystaff.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.keystaff.fi/jobs/4940755-hitsaaja-tampereen-seudulle