Autonasentaja (Valkeakoski), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei autonasentaja! Viihdytkö monipuolisessa työssä eri merkkisten autojen parissa? Valjasta kykysi ja hae mukaan tiimiin!

Etsimme nyt vakituista autonasentajaa Valkeakoskella toimivaan monimerkkikorjaamoon. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa, uusilla työvälineillä ja loistavan työporukan kanssa. Työajat ovat ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
- viihtyisät tilat ja uudet työvälineet
- ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
- laajat kouluttautumismahdollisuudet
- vapaa-ajan terveysvakuutuksen
- rennon ilmapiirin, apua aina tarvittaessa ja mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tiimin uusin jäsen? Täytä hakemus pian osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20459 tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20459