Terveystarkastaja, Leppävirran kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avoinna olevan viran tehtävät painottuvat elintarvikevalvontaan sekä talousvesivalvontaan. Tehtäviä on koko valvonta-alueella, mutta pääasiassa Leppävirran ja Varkauden alueella. Viran toimipiste voi sijaita joko Leppävirralla tai Varkaudessa.

Terveystarkastajan virkaan hakevalta edellytetään elintarvikelain (297/2021) 32 §:n ja 87 §:n sekä terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukaista pätevyyttä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus ympäristöterveydenhuollon valvontatehtävistä, etenkin elintarvikevalvonnan ja talousvesivalvonnan osalta. Virkatehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii muun muassa oma-aloitteisuutta, päätöksenteko- ja organisointikykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä tarvitaan lisäksi tietoteknistä osaamista ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan valittavalta edellytetään myös oman auton käyttöä (B-luokan ajo-oikeus).

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja noudattaa kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Työ alkaa viimeistään 01.01.2025 tai sopimuksen mukaan aiemmin. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta, työavain LEP-03-7-24.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LEP-03-7-24/fi_FI