Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Mehiläisen Lääkär, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Mehiläisen Lääkärikeskukseen Kuopioon.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube

Tule tekemään sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työtä ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen työympäristöön asiakkaiden parhaaksi.

Työnkuva on monipuolinen ja muuttuva, ja siihen kuuluu lääkärikeskuksen eri toimintoja, esim. rokotuksia, päivystysvastaanottoa, avovastaanottoa, puhelin- ja toimistotyötä. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, jatyöyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisinatyökavereina.Tässätyössä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä.Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja, joka tarkoittaa meille sitä, että haluamme että työ ja vapaa-aika on hyvin yhdistettävissä ja työntekijät saavat vaikuttaa itse työskentelyyn.

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisen lääkärikeskuksissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennentyösuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Hae tehtävää viimeistään 30.9.2024 mennessä.Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesihenkilö Hannele Huttunen
puh. 040 6235611 (klo 8-16 välillä)
hannele.huttunen@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Kuopio-Kauppakatu/Sairaanhoitaja-terveydenhoitaja-Mehilisen-Lkrikeskukseen-Kuopioon_R0032726/apply